Forside Iværksætterliv 5 afgørende faktorer der får din webshop til gå fra hobby til fuldtid

5 afgørende faktorer der får din webshop til gå fra hobby til fuldtid

5 afgørende faktorer der får din webshop til gå fra hobby til fuldtid
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Drømmer du om at stifte din egen webshop og gøre det til en levevej? Så er du ikke alene om den drøm. Der er nemlig flere og flere der starter en webshop i håb om at gøre det til en fuldtidsbeskæftigelse. Dog er der mange der knækker nakken i jagten på deres e-handels succes. Det kræver nemlig lidt mere end bare en flot webshop og nogle fine produkter. Mit navn er Simon Nygård og jeg driver webshoppen Bomo.dk der sælger tilbehør til mobil, tablet og computer. D. 1 august gik jeg fuldtid med shoppen efter at have kørt det som et hobbyprojekt ved siden af mit studie i 4 år. Selvom jeg stadig er langt fra, hvor jeg ønsker at være, er jeg kommet frem til et par helt centrale faktorer, som kan skubbe din webshop i den helt rigtige retning. Her får du 5 afgørende faktorer der får din webshop til at gå fra hobby til fuldtid.

 

  1. Det kræver tid

 

Selvom man driver sin webshop som et hobbyprojekt ved siden af sit studie/arbejde, så er det sjældent nok at arbejde et par timer om dagen. Hvis du har en seriøs plan med din webshop, så kræver det også at du prioriterer din tid. Da jeg gik i gymnasiet, arbejdede jeg med webshoppen fra kl 16:00 til 22:00, det vil sige at alt min fritid blev brugt på webshoppen.) Der var hverken tid til at spille fodbold eller hænge ud med vennerne efter skole. Din webshop har brug for omsorg og kærlighed for at blomstre.

 

  1. Fokus på et produktområde

 

Uanset om du starter din webshop med et større eller mindre beløb, så er det vigtigt at du fokuserer på et produktområde. Hvis du starter en sport webshop, hvor du både sælger lidt fodboldstrømper, basketballs og svømmebriller, så vil du sjældent få succes. Du kan aldrig blive ekspert på flere område på en gang. Derfor er det bedre at starte i det små og gå i dybden med det. Hvis du starter en sport webshop, så fokuser kun på fodboldstrømper og bliv ekspert indenfor det område. Når du så har fået succes med det produktområde, kan du begynde at kaste dig over andre områder.

 

  1. En webshop der spiller

 

Det er lige meget hvor meget trafik du får ind i din webshop, hvis din webshop ikke har et flot design og er nem at navigere i, så mister du en stor omsætning. Du bør derfor lægge store kræfter i at skabe en pæn, brugervenlig og troværdig webshop. Jo bedre din webshop konverterer, desto billigere bliver din markedsføringskroner

 

  1. Brug tid og penge på Adwords & SEO

 

Som webshop skal du være tilstede i Google søgeresultaterne, når potentielle kunder søger efter dine produkter. Når du får trafik ind fra Adwords og de organiske resultater, får du meget relevant trafik ind til dit site. Hvis du gør en hårdtarbejdende indsats på disse to kanaler, kan du hurtigt skabe en solid forretning. Husk dog at kræver tålmodighed, før man ser resultater.

 

  1. Skil dig ud

 

Som sagt er der flere og flere webshops som skyder frem, derfor skal man være oppe på tæerne, hvis man vil skille sig ud. Hvis du er i en branche med mange konkurrenter, så gælder det virkelig om at skille sig ud, hvis man ikke skal blive tabt i mængden. Du kan skille dig ud på produktområderne, kundeservicen, leveringen eller webshop designet. Mulighederne er mange.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk