Forside Iværksætterliv 6 tips til kommende webshopejere

6 tips til kommende webshopejere

6 tips til kommende webshopejere
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Går du med en lille iværksætterdrøm i maven, og er du fast besluttet på at starte din egen webshop? Så læs med i denne artikel, hvor vi kommer med 6 konkrete tips til kommende (og nuværende) webshopejere. Vi kigger på alt fra det tekniske setup til sociale medier – bliv godt klædt på nedenfor.

 

Tip 1 – vælg det rette CMS

 

Dit valg af CMS er afgørende. Det er selve det system, din hjemmeside er bygget op omkring, hvorfor det er vigtigt, at du fra dag 1 nøje overvejer dine muligheder. Der findes et utal af løsninger på markedet, men sørg for, at dit valg understøtter den webshop, du ønsker at bygge – både nu, men så sandelig også i fremtiden.

 

Tip 2 – gør dit forarbejde ordentligt

 

Rigtig mange gode idéer bliver aldrig til noget, fordi manden/kvinden bag ikke tør at springe ud i det – dette betyder dog ikke, at du uden en forretningsplan, markedsanalyse og andre vigtige forberedende overvejelser bør give dig i kast med iværksætteri. Uanset din baggrund er det en overordentlig god idé at have styr på forarbejdet, så du undgår at begå dyre fodfejl, som ellers kunne være undgået. Du kan finde masser af brugbar information og nyttig viden på Webshop Guru, der er en vidensportal for webshopejere.

 

Tip 3 – lad være med at gøre alting selv

 

Det er måske gratis selv at stå for SEO eller AdWords, men det kan blive en dyr fornøjelse, hvis dit potentiale ikke bliver forløst. Gør-det-selv arbejde er ikke altid den rette løsning, og selvom startkapitalen måske ikke er svimlende stor, er det dumt at spare på din virksomheds markedsføring – du risikerer at sige nej tak til flere kunder og dermed en større omsætning. Du kan ikke være god til alting – uanset om det er tekstforfatning, marketing eller lagerstyring.

 

Tip 4 – vælg den rette virksomhedsform

 

Vi berører det kun kort, da dette tip på sin vis allerede er omfattet af tip 2, men ikke desto mindre er det vigtigt at pointere, at den rette virksomhedsform har alt at sige – både hvis det går godt og knap så godt. Har du store ambitioner for dit projekt, kan det være en fordel at vælge et kapitalselskab, herunder IVS, ApS eller A/S. Læs mere om blandt andet IVS’ere her.

 

Tip 5 – hav aftalerne på plads med leverandører

 

Det vigtigste i din webshop er trods alt dine varer og produkter – uden dem har du ret beset ingen forretning. Inden du åbner op for besøgende og potentielle kunder, er det således uhyre vigtigt, at du allerede har et lager eller aftaler med dine leverandører på plads. Alternativt risikerer du sure kunder – og sådan nogle kommer ikke igen.

 

Tip 6 – brug de sociale medier

 

Nej, Facebook er ikke blot en platform, hvor du kan holde dig opdateret omkring, hvad moster Olga fra Hørsholm går og laver. Det er så sandelig også en afsætningskanal, du kan bruge til at komme i kontakt med dine potentielle kunder. Twitter, Instagram eller Facebook – mulighederne er mange, så se at komme i gang!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk