Forside Salg Brug Black Friday til din fordel

Brug Black Friday til din fordel

Brug Black Friday til din fordel
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
169
0

Som selvstændig kan det kræve mange ting at skulle starte op for sig selv. For mange handler det både om blod, sved og tårer, før det kan blive muligt overhovedet at starte sin egen virksomhed. En af de ting, der ofte leder til de fleste bekymringer, er spørgsmålet omkring økonomi. Fordi hvordan skal hele det her startup eventyr overhovedet finansieres, når der er så mange forskellige ting, som man skal tænke over? Tit og ofte er det især de uforudsete udgifter, som kan være med til at sænke skuden. Større poster så som nye computere til virksomheden er også en ting, der kan trække hårdt i et allerede stramt budget. Så hvad kan man som selvstændig gøre, for at økonomien rækker til mest muligt? Det er der mange forskellige svar på, men en god idé kan eksempelvis være at købe elektronikken til virksomheden på Black Friday.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er et amerikansk fænomen, som har eksisteret igennem mange år. Black Friday ligger altid dagen efter Thanksgiving, som bliver fejret den fjerde torsdag i november. Thanksgiving er en helligdag, hvor amerikanerne samles i deres familier, og viser deres taknemmelighed over, hvad de har i deres liv. Dagen efter, nemlig Black Friday, bliver brugt som den helt store shoppedag. Black Friday bliver set som startskuddet til den amerikanske julehandel, og det er også på Black Friday, at amerikanerne bruger absolut flest penge i løbet af året. I 2013 brugte amerikanerne over 60 milliarder dollars på Black Friday. På Black Friday sætter butikkerne nemlig deres varelager helt exceptionelt ned i pris, og det er derfor muligt at gøre nogle utroligt gode kup på denne dag. Mange af tilbuddene er dog kø tilbud, hvilket betyder, at mange af amerikanerne vælger at ligge sig i kø ude foran de forskellige butikker, for at være sikre på, at de får de varer, som de har udset sig.

Black Friday på det danske marked

I Danmark er Black Friday endnu ikke så udbredt et fænomen. Vi stiftede for første gang bekendtskab med Black Friday i år 2014, hvor både Jysk og Elgiganten havde Black Friday tilbud. Det var en stor succes for begge varehuse, hvorfor det også forventes, at endnu flere butikker vil tage del i Black Friday i år 2015. Inde på blackfriday-guide.dk er det muligt løbende at følge med i, hvilke butikker der tager del i Black Friday. På hjemmesiden kan man finde oversigter over både, hvilke fysiske butikker og hvilke webshops, der tager del i Black Friday. På den måde kan man nemt finde det sted, hvor det bedste tilbud er.

Hvorfor er Black Friday god for den selvstændige?

Som selvstændig kan det være en klar fordel at kunne spare penge, hvor end det er muligt, da det ofte er en selv, som sidder med hele financieringen. På Black Friday vil det være muligt at gå ud og lave nogle af de lidt dyrere elektronikinvesteringer, som man måske har ventet lidt med at foretage grundet den store bid, det vil tage fra ens overordnede budget. På Black Friday kan det være muligt at købe flere af den slags elektronik, man ønsker, i stedet for at måtte nøjes med at købe tingene lidt hen ad vejen. For at være sikker på, at man som selvstændig får mest muligt ud af sine penge, så kan det være en rigtig god idé, at holde øje med både de forskellige webshops, men også de fysiske butikker, som tilbyder den vare, man er på udkig efter. På den måde er det nemmere at være sikker på, at man får varen til den absolut bedste pris.

black friday

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk