Forside Arbejdsmiljø og HR De vigtigste ting, når du skal starte dit eget firma

De vigtigste ting, når du skal starte dit eget firma

De vigtigste ting, når du skal starte dit eget firma
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Har du netop startet dit eget firma, vil du hurtigt have mange bolde i luften. Som ny i branchen kan det være svært at få alting til at gå op, og det sker nogle gange, at noget ikke går helt, som det var planlagt. Heldigvis går det godt i langt de fleste tilfælde alligevel. Synes du nu alligevel, at du vil gøre et større og bedre forsøg på at få planlægningen helt på plads, er der flere ting, du kan gøre.

Planlægning og overblik er halvdelen af et succesfuldt firma

Det kan være, at du har oplevet, at du pludselig har glemt et møde, som du egentlig havde aftalt for lang tid siden. Eller det kan være, at der er andre ting, du glemmer, fordi du ikke har skrevet det ned, eller fordi du skal navigere mellem mange post-its. Kunne du også tænke dig at få en mere effektiv og professionel hverdag, kan det være værd at overveje at investere nogle penge i en god kalender. Den kan både være din helt egen eller fungere som hele firmaets, så I alle har overblik og styr på aftalerne. Du kan blandt andet taget et kig på de populære Mayland kalender, hvis du er på udkig efter en kalender.

Plej din kundegruppe

Som virksomhedsejer ved du sikkert, hvor vigtige kontakterne med dine kunder er. Det er dine kunder, der gør det muligt for dig at have dit helt eget firma, og uden dem ville der altså være meget trange vilkår for din virksomhed. Derfor gælder det også om at gøre alt, hvad du kan, for at de er tilfredse og glade. Kunne du godt bruge noget inspiration eller ideer til, hvordan netop du kan forbedre dette, så har du flere valgmuligheder.

Leasing af firmabil til glæde for dit firma og dine kunder

Oplever du i højere grad, at du skal ud ad huset? Måske skal du besøge kunder forskellige steder, eller også har du ansatte, som det kunne være praktisk at kunne sende ud. Forholder virkeligheden sig sådan for dig og dit firma lige nu, kan du overveje leasing af firmabil. Ved at lease en bil i et bestemt tidsrum undgår du at skulle ud og bruge en masse af firmaets budget på en bil. Det er både dyrt og unødvendigt, når du netop har muligheden for at lease én.

Bedre kundekontakt og et højere serviceniveau

At lease en bil vil både give dig selv, dine ansatte og dit firma en større fleksibilitet. I sidste ende vil det betyde, at du vil kunne møde dine kunder lige der, hvor de befinder sig, og på deres præmisser. Det vil gøre kundekontakten og kundeservicen bedre, fordi du får dem til at føle sig bedre tilpas og gladere. Den bedre feedback vil betyde, at du vil få god omtale, hvilket i sidste ende vil betyde flere kunder. At give dit firma en større grad af fleksibilitet og overblik vil kunne være med til at øge din indtjening og sprede dit firmas gode ry.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk