Forside Indretning Det er ikke lige meget hvilken portløsning du har til industri og erhverv

Det er ikke lige meget hvilken portløsning du har til industri og erhverv

Det er ikke lige meget hvilken portløsning du har til industri og erhverv
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

At få sat en port op derhjemme i garagen behøver ikke at være den store videnskab da man i mange tilfælde kan få sat en op, som har nogle standardmål. En anden situation er det dog, hvis man skal have sat industriporte op, hvilket man for eksempel kan komme ud for hvis man er en iværksættervirksomhed, som netop er startet. Man bør altid gøre det godt fra starten, hvorfor man lige så godt tidligt i virksomhedens levetid kan kigge sig om efter nogle gode industriporte.

Vælg materiale til industriporte med omhu

Når det kommer til industriporte, så er det vigtigste at tænke på materialerne, som man vil bruge. For hvilket materiale afhænger meget af hvilket firma man er og hvilken type arbejde man laver. Er man i tvivl om hvilke materialer, der vil være bedst at bruge kan man se et stort udvalg hos Nordsjællands Port Center, hvor de har mange forskellige porte i mange forskellige materialer.

 

I mange tilfælde vil det være nødvendigt at have dobbeltruder i ens port, hvilket gør, at glasset bliver væsentligt tykkere. Med denne type ruder kan man være sikker på, at der vil foregå en effekt, som er yderst varmeisolerende, hvilket især er godt, hvis man har materiel, som er temperaturfølsomt og ikke kan klare de lave temperaturer. Derudover kan man også med det rigtige materiale, så som freonfrit polyurethanskum, sørge for, at man med sin port opnår en isoleringsværdi, som er høj nok.

En industriport i den rette størrelse

Har man netop startet en virksomhed er det klart, at det kan være lidt svært at vide hvor stor ens virksomhed vil blive og af og til kan man ikke forudsige hvor mange kvadratmeter man får brug for. Her gælder det altid om at lave et estimat og så kan man altid udvide. Når man står overfor disse overvejelser bør man også altid tænke over hvor mange industriporte man får brug for og hvilken størrelse de skal være. For i nogle tilfælde kan det bedre betale sig at have mange industriporte i mindre størrelser, frem for få, store industriporte. Det afhænger meget af det specifikke firma og det pågældende behov, hvorfor det altid vil kræve en konkret vurdering.

 

Udover størrelsen er der også en anden faktor, som er meget vigtig når det kommer til valget af de rette industriporte. Blandt andet gælder det, at man skal have styr på hvilken sokkel man bruger. For soklen har en stor indvirkning på hvor stabil en port er, jo mere stabil en sokkel er, jo mere stabil er selve porten, hvilket altid er en god ting. Stålpladerne, som bruges til sokler i industriporte er meget ofte galvaniserede. Derudover påfører man ofte en grundbelægning bestående af polyester. Alle disse ting gør man således, at porten bliver så holdbar som muligt. Udover de givne materialer på soklen er den også stuccopræget. Dette er med til at sørge for, at soklen kan modstå rust og lignende påvirkninger, som man altid vil opleve når det kommer til industriporte.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk