Forside Iværksætterliv Disse steder må du ikke spare, når du starter din egen webshop

Disse steder må du ikke spare, når du starter din egen webshop

Disse steder må du ikke spare, når du starter din egen webshop
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Som nystartet webshop er man ofte ivrig efter begrænse udgifterne så meget som muligt. Det er også fornuftigt, da det aldrig er til at forudse, hvornår der kommer overskud i forretningen. Der er imidlertid visse områder, hvor det bestemt ikke kan spare sig at være sparsommelig. Derfor har vi samlet de tre bedste investeringer, som du kan foretage dig, når du starter en webshop.

 

Forsendelsesemballage

Hvis alt går som det skal med din webshop, så kommer du hurtigt i gang med at sende varer. Forsendelsesbehovet varierer selvfølgelig alt efter, hvilket produkt du sælger. Fælles er dog, at pakker ofte får en hård medfart under transporten. Som ejer af en webshop er det dit ansvar at sende en ny vare, hvis den er defekt, når kunden modtager den. Derfor kan forsendelsesemballage af dårlige kvalitet blive en kilde til meget besvær og potentielt store udgifter.

En anden ting der er værd at bemærke, når der sendes pakker i Danmark, er at vi ikke udelukkende beregner prisen på forsendelsen efter vægten. Pakkens rumfang tages også med i beregningen, så det kan blive en kilde til ekstra udgifter, hvis du sender dine varer i for store kasser. Sørg derfor for at have et udvalg af forskellige emballage, så din varer ikke behøver fylde mere end højest nødvendigt.

På denne webshop kan du eksempelvis finde et stort udvalg af emballage. Deres kasser fås også i ekstra tykkelse, hvis du for eksempel skal sende skrøbelige ting, der ikke kan tåle så meget under transporten.

 

Dokumenthåndtering

Det kan blive rigtig dyrt ikke at have styr på sine papirer, og desværre er dette en fælde, som rigtig mange iværksættere falder i. Selvom eksempelvis SKAT langtfra kontrollere alle, så skal der bare være styr på tingene, hvis de henvender sig.

Vrøvl med papirerne kan opstå på mange forskellige måder. Ofte er det menneskelige fejl eller forsømmelse, der skyld i det, men det kan også være uheldige omstændigheder. Tekniske fejl er et almindeligt problem i en hverdag, hvor alt er baseret på computere. Mange har alt deres papirarbejde på én computer og tager måske back-up af og til. Hvis computeren skulle gå i stykker, kan man dog risikere at miste rigtig meget, som det enten tager lang tid at gendanne eller i værste fald ikke er muligt at få igen.

Derfor anbefaler vi at styre dokumenthåntering med IntraNote, så man undgår disse situationer. Det er en mindre investering, som på alle måder er pengene værd.

 

Kontorstol

Når du har startet din webshop, vil du med stor sandsynlighed komme til at tilbringe rigtig mange timer foran din computerskærm. Det gør sig gældende lige meget om du driver din virksomhed hjemmefra eller fra en kontorbygning.

Desværre ses det rigtig ofte, at iværksættere sparer på deres egen komfort for at komme hurtigere i gang. Selvfølgelig kan man spare på mange af de personlige goder, men kontorstolen bør ikke være én af dem.

Hvis du tilbringer mange timer i en dårlig kontorstol, kan du risikere arbejdsskader og mén, som kræver behandling. Det kan blive en dyr fornøjelse og måske helt sætte en stopper for virksomheden. Husk på, at det ikke er store beløb, der skiller en god kontorstol fra de dårlige, så dette er bestemt et område, hvor du ikke skal spare.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk