Forside Vækst Få hjælp til at vækste igennem et hurtig lån

Få hjælp til at vækste igennem et hurtig lån

Få hjælp til at vækste igennem et hurtig lån
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Der er mange ting man skal have styr på, når man giver sig i kast som iværksætter. Det første man skal have styr på er, hvilken selskabsform man benytter sig af, når man skal stifte sit firma. Der er fordele og ulemper ved alle selskabsformer. Et af de mest almindelige var tidligere et personligt ejet selskab. Fordelene ved et personligt ejet selskab er, at det er nemt at stifte, har du underskud i firmaet de første år, kan du trække beløbet fra i SKAT. Ulempen er at, som navnet antyder, har man det som privatperson. Det betyder at går firmaet konkurs, hæfter du med hus og hjem, hvilket de fleste ikke er interesseret i. Som erstatning for det tidligere SMBA (selskab med begrænset ansvar) introducerede Erhvervsstyrelsen IVS selskabsformen. Iværksætterselskabet har den fordel, at det kun kræver 1 krone i startkapital, og man ikke hæfter personligt for gælden i selskabet. Ulemperne er, at man er tvunget til at gemme en vis procentdel af overskuddet hvert år, og at omverdenen ved, at der potentielt ikke er værdi i selskabet.

Stift et ApS og få større gennemslagskraft

Vil du undgå personlig hæftelse, men samtidig vil have gennemslagskraft, som selskab, skal du enten stifte det som et ApS eller et A/S. Et A/S skal stiftes med minimum 500.000, hvilket er et større beløb for selv den mest driftige iværksætter. Et ApS derimod kræver blot 50.000 i startkapital. Så står du overfor at skulle stifte selskab, kan det betale sig at tage et hurtig lån for at stifte et ApS som privatperson. Når du har et ApS ved din omverden, at der er 50.000 i værdier, og du får på den måde nemmere ved at indgå kundeforhold, som kræver kreditvurdering. Afdragene til lånene vil også gøre dig mere motiveret til at gøre din forretning til en overskudsforretning.

Har du et selskab, kan det også betale sig at tage et hurtiglån, hvis det er med vækstøjemål. For så længe, at ROI er positiv, kan det betale sig at tage lånet. Låner du eksempelvis til en rente på 7%, men formår at tjene 10% på beløbet har du et positivt afkast på lånet. Derfor skal man som iværksætter ofte overveje, om det kan betale sig at stifte gæld for at kunne tjene flere penge. For som ordsproget siger ”man kan ikke tjene penge uden at bruge penge”. Du kan se dine  muligheder indenfor låne markedet på hurtiglaannemt.dk, de kan også guide dig med, hvilken låneform er den mest fordelagtige for dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk