Forside Arbejdsmiljø og HR Firmagaver til dine medarbejdere

Firmagaver til dine medarbejdere

Firmagaver til dine medarbejdere
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
74
0

Julen nærmer sig med hastige skridt, butikkerne er så småt begyndt at pynte op og sætte julepynt og julekager til salg. Er du ikke sikker på, hvad du skal give dine medarbejdere i julegave i år? Så få en god idé her

Én ting er sikker… Medarbejderne skal have en julegave og belønnes for deres hårde arbejdsindsats i det forløbne år. I mange år var det nemlig en af de ting, mange firmaer fjernede fra medarbejdernes godtepose, da det var en for dyr udgift, man ikke kunne tillade sig at bruge penge på i en økonomisk nedgangstid. Men tiderne (og økonomien) i landet er igen blevet bedre, firmaerne blomstrer og det skal fejres ved at forkæle dem, der har gjort det hele muligt, nemlig medarbejderne, der har knoklet for at nå budgettet, salgstallene, kundetilfredshed eller de mål, I nu engang måler efter på jeres arbejdsplads.

Spørgsmålet er bare, hvad du skal give dine medarbejdere i julegave, for det er ikke altid nemt at vælge én ting, som alle bliver glade for. Nogle er til vin og chokolade, andre til beauty produkter, nogle er til ekstreme oplevelser, andre til spa ophold eller skønhedsbehandlinger… Mulighederne er mange, og på både de store og små arbejdspladser, hvor der både arbejder mænd og kvinder kan det være virkelig svært at beslutte sig for, hvad man skal give, da mænd og kvinder ofte er meget forskellige. Det gælder ikke kun firmagaver til mænd og kvinder, det gælder i det hele taget, da heller ikke to mænd eller to kvinder er ens, og i dag vil de fleste medarbejdere gerne anerkendes for, hvem de er som person – og ikke bare være én i mængden.

Ligeså vel som cheferne går op i at udvælge den bedste medarbejder til lige netop deres virksomhed, så det bliver et perfekt match, ligeså vel er det vigtigt for mange medarbejdere at blive set som et individ, der er forskellig fra sine kollegaer. Det vil derfor være en rigtig god idé at købe gavekort til medarbejderne i firmagave til jul. Du tænker nok, at det dog er besværligt nu at skulle ned i 25-50 (måske endda flere) forskellige butikker for at købe ét slags gavekort til hver enkelt medarbejder, du har, men det er slet ikke nødvendigt.

Den mest simple løsning er simpelthen at købe et luksus gavekort på det beløb, du ønsker, som gælder til mere end 100 forskellige fysiske og online butikker. På den måde kan du købe gavekortet på nettet, når du har tid og i ro og mag på dit kontor eller derhjemme, du behøver ikke udvælge én bestemt butik, hvor gavekortet kan bruges og du kan vælge enten at betale med det samme eller at få tilsendt en faktura. Herefter kan du vælge, om dine medarbejdere skal have gavekortet pr. sms, email eller med posten, og om de skal have det på et helt bestemt tidspunkt – for eksempel når I alle er samlet til juleafslutning. Bestemt nogle firmagaver, der vil gøre dine medarbejdere glade, da de selv kan gå ind og vælge, hvad de vil købe og fra hvilke butikker.

Denne artikel er skrevet i samarbejde med sendentanke.dk

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk