Forside Iværksætterliv Flere måder at være smart på som iværksætter

Flere måder at være smart på som iværksætter

Flere måder at være smart på som iværksætter
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Er du iværksætter og dermed også selvstændig? Så giver denne artikel dig 2 gode råd til, hvordan du kan blive smartere på 2 vidt forskellige måder. Læs derfor med og bliv inspireret!

Bliv sikret økonomisk ved at blive medlem af en a-kasse

Det er en rigtig smart idé at blive medlem af en a-kasse, da du dermed kan få dagpenge, hvis du pludselig skulle blive ledig, eller du gerne vil vide mere om at drive egen virksomhed ved siden af din efterløn.

Som selvstændig skal du i øvrigt være opmærksom på, at der ofte gælder særlige regler i forhold til en a-kasse. Du skal f.eks. være helt ophørt med at drive din virksomhed, før du kan modtage dagpenge. Ydermere vil din dagpengesats blive beregnet ud fra din virksomheds overskud for de seneste tre regnskabsår.

En a-kasse vil desuden også kunne være behjælpelig, selvom du ikke er ledig. Med en a-kasse kan du nemlig modtage både vejledning og rådgivning, hvis du f.eks. overvejer at skifte karriere. En a-kasse hjælper dig nemlig også med at kigge på dine kompetencer og vise dig, hvordan du kan bruge disse i andre brancher.

Klik her og læs mere om de muligheder en a-kasse kan tilbyde dig og bliv økonomisk sikret i fremtiden.

shutterstock_321052268

Byd sommeren velkommen med at par smarte solbriller

Hvis du har briller, kan du sikkert nikke genkendende til problemet med solbriller om sommeren. Med de almindelige briller generer solen dig, og med solbriller har du svært med at se de små bogstaver, når du vil slappe af med en god bog i solen eller tage arbejdet med udenfor.

En smart løsning på dette kunne derfor være at få et par solbriller med indbygget styrke i glassene. Du kan enten vælge at få styrke i hele glasset eller blot vælge dem med læsefelt.

Solbriller med styrke i hele glasset er altså udendørs læsebriller, hvor solbrillerne med læsefelt både kan bruges som almindelige solbriller og udendørs læsebriller.

Inden du køber et par briller, er det vigtigt, at du vælder den rigtige styrke i dine glas. Derfor anbefales det, at du får lavet en synsprøve hos en optiker.

Se mere her og find dine næste solbriller eller læsebriller, så kan byde sommeren velkommen. Have A Look har et stort udvalg af moderne briller i lækre farver og designs, som følger modens tendenser. Et lille tip er at tilkøbe en brillesnor, så briller ikke bliver væk, samt en pudseklud, så du kan holde dem fri for fedtfingre.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk