Forside Vækst Flere startups bør benytte praktik

Flere startups bør benytte praktik

Flere startups bør benytte praktik
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Hvis du også er ejer af et start up, så kan du med sikkerhed nikke genkendende til dette scenarie: Du har tusindendevis af uløste opgaver på bordet og mobilen gløder fra øst og vest. Men der er simpelthen ikke tid til at gennemgå det hele eller se tingene igennem. Hvad skal man nu prioritere? De helt små ting eller de større? Men de små er vigtige for noget og kan ikke glemmes.

Det er lidt af et virrevare det hele, ikke? Og du genkender måske disse frustrationer, fordi der er så meget der skal nås, men ikke nok timer at nå det på.

Derfor anbefaler vi, at du ser lidt på praktik og praktikanter til dit start up.

Dette er nemlig en gratis, hurtig og nem måde at få lidt hjælp til alle de ting, som du har kørende i dit liv. Det er virkelig en smart måde – også at få ny viden samt kapacitet ind i din virksomhed – uden at skulle ligge store summer – i hvert fald til at starte med.

Det er klart, at du ikke bare kan have en praktikant i årevis, men at du bliver nødt til at gøre noget for denne eller disse personer, der kommer til at arbejde for dig.

For eksempel ved at tilbyde dem en andel i dit projekt, så hvis du en dag sælger, så kan de få en dejlig andel af dette. Det er i hvert fald meget retfærdigt og en løsning som mange vælger at tage.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk