Forside Markedsføring Gør officielle dokumenter professionelle og kvalitetsbevidste

Gør officielle dokumenter professionelle og kvalitetsbevidste

Gør officielle dokumenter professionelle og kvalitetsbevidste
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Som nystartet virksomhed er det vigtigt, at man signalerer professionalisme og ansvarlighed over for sine kunder. Skal man gøre det på den gammeldags, klassiske måde, bør man anskaffe sin virksomhed et stempel med logo.

Udvis autoritet og professionalisme

Skal man markedsføre sin virksomhed på en seriøs måde, er det vigtigt, at man viser, at man har kontrol på det, man laver, og at man ønsker at være professionel. Professionalisme er nøglen til glade kunder, og hver enkelt kunde bør, selvfølgelig, ses individuelt.

Mange større firmaer, ansvarshavende institutioner, universiteter o.l. stempler deres officielle dokumenter for at udvise autoritet. Ønsker du at være med til at udvise autoritet og skille dig ud fra mængden af dine ikke-stemplende konkurrenter, så bør du købe et stempel med logo.

Hvad kan et stempel bidrage med?

Det stemplet kan gøre, er, praktisk talt, at medsende et logo, læseligt navn og evt. adresse og telefonnummer. Basale kontaktoplysninger er det, et stempel kan videresende på en hurtig måde. Når kontaktoplysningerne er stemplet på, i stedet for at medskrive dem på dokumentet på computeren, ved man, at der har siddet et individ bag hvert enkelt dokument, og at man i virksomheden kvalitativt går ind og ser hver enkel kunde.

Praktisk talt, er det sådan i dag, at man næsten ikke formulerer sig med en pen og en blok længere, og derfor er der mange, der ikke vedligeholder en ordentlig og læsbar underskrift – derfor kan stemplet med logo være med til at bringe klarhed til dokumentet, og forhindre at kunden allerede har læseproblemer ved kontaktoplysningerne.

Oldschool and classic

Et stempel er som en cigar, en fedora hat eller en trenchcoat – man må acceptere, at de er kommet for at blive. Et stempel med logo er et klassisk element, som virksomheder bør gøre brug af, udelukkende fordi det, for et lille beløb, kan tjene virksomheden utrolig godt.

Anskaffer man sig et stempel med logo, kan man være sikker på, at det hos kunden vil efterlade en følelse af at være varetaget på en professionel og klassisk måde, der ikke kan misforstås. Denne følelse vil bære kunden mod dig og din virksomhed, næste gang de skal købe din tjeneste eller dit produkt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk