Forside Vækst Har du brug for hjælp fra en ejendomsadministrator?

Har du brug for hjælp fra en ejendomsadministrator?

Har du brug for hjælp fra en ejendomsadministrator?
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Som bestyrelsesmedlem eller ejendomsinvestor er der mange ting, der skal tages højde for. Der er vedtægter, lovgivning og ofte også en praksis, der skal følges og som ejendomsejer eller bestyrelsesmedlem er det bl.a. dig, der er ansvarlig for at alt foregår retmæssigt og rettidigt.

Bor du i en ejer- eller andelsforening og er du bestyrelsesmedlem vil du formegentlig beskæftige dig med andet erhverv til daglig og bestyrelsesarbejdet være et bijob, som du har påtaget dig fordi du bekymrer dig om din forenings ve og vel.  Måske er du endda valgt ind, fordi der ikke var andre der meldte sig? Det ved du, og det ved måske de, der bor i din forening. Men det er nu ikke et forhold, der bliver taget særlig meget hensyn til, når ”bussen kører” og der fx skal opstartes en byggesag eller omlægges et lån. Her er det uhyre vigtigt at der bliver afholdt en forudgående generalforsamling, hvor samtlige informationer, der måtte være relevant for øvrige lejlighedsejere bliver givet og hvor bestyrelsen bliver udrustet med et mandat til at handle på foreningens vegne. En opgave, der kan lyde lige til, men meget sjældent er det.
Er du på den anden side ejendomsinvestor er det måske ikke lejerbetalinger, reguleringer og klagesager der interesserer dig mest.

Uanset hvordan din situation er, er der hjælp at hente! Ved at ansætte en ejendomsadministrator kan du altid søge hjælp hos en professionel rådgiver, som vil bistå dig i og endda tage sig af, mange af de ansvarsområder, du har. En god ejendomsadministrator sikrer professionel, effektiv og optimal administration af din ejendom eller forening og mindsker risici for fejl i papirarbejdet og finanserne. Samtidig kan du flytte dit fokus til andre, muligvis mere spændende områder.

Administrationshuset A/S er et eksempel på en professionel ejendomsadministrator, som vægter faglighed, grundighed og proaktivitet meget højt. De har markedets førende online-løsning med en personlig sikker adgang til alle bestyrelsesmedlemmer og beboere og avancerede funktioner. De er fagligt dygtige rådgivere og har en veluddannet stab som ikke blot ønsker at administrere, men som også sætter en ære i at levere en proaktiv rådgivning på forkant med udviklingen. De dækker den økonomiske, juridiske og byggetekniske rådgivning, der, kombineret med en god grundadministration, sikrer ejendommens langsigtede udvikling. Sidst men ikke mindst, tilbyder de en komplet løsning som, ud over en omfattende økonomisk og juridisk rådgivning, indeholder alle de ydelser en almindelig forening/ejendom skal have på et år og som dermed giver en høj økonomisk sikkerhed for udgiften til administrator. Læs mere om Administrationshuset og indhent et uforpligtende tilbud på få minutter her!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk