Forside Indretning Har du overvejet logomåtter til din virksomhed?

Har du overvejet logomåtter til din virksomhed?

Har du overvejet logomåtter til din virksomhed?
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
161
0

Ordet ”måtter” er ikke nødvendigvis noget, som man tænker de helt store tanker om, hvis man får kastet ordet over sig. Men en måtte betyder faktisk rigtig meget for mange personer, familier og nu også virksomheder.Måtter ligger som regel altid foran en dør, en indgang eller i en entre lige indenfor døren, og den er med til at byde en velkommen. Derfor har rigtig mange måtter til at ligge i ens hjem, og de har en rigtig god effekt. Man lægger måske ikke lige mærke til måttens design med det samme, og det kan jo også skyldses, at måtten bare er sort, og ikke har et særligt design. Men der findes også rigtig mange flotte måtter, som fås i mange forskellige farver og former, og som har tekst skrevet, hvor der eksempelvis står ”velkommen”, ”home” eller noget helt tredje. Og hvis du har overvejet, om du skulle have en måtte til at ligge i din virksomhed, og byder kollegaer og kunder velkommen, men ikke helt har fundet den rette endnu, så burde du måske overveje, om ikke du skulle få dit eget virksomhedsnavn og logo på måtten, og få din helt egen logomåtte til virksomheden?

Overraskende god effekt

Logomåtter er blevet mere og mere populære, og de har overraskende nok en rigtig god effekt. Man føler sig mere velkommen, hvis man bliver modtaget ved døren af en måtte, hvor man lige kan pudse ens sko af, og samtidig kan en logomåtte fortælle, at her er man kommet til denne virksomhed, og man skal føle sig velkommen. En måtte udtrykker også en vis form for stil, uanset om der er tale om en stor eller lille måtte, og selv aflastningsmåtter har en positiv effekt, da man også kan få logo på disse. På den måde kan man også have en logomåtte til at stå udenfor, hvis man har en altan eller terrasse i virksomheden.

Logomåtter er også en billig men yderst god og effektiv reklame og markedsføring, og enhver virksomhed ønsker at promovere sig selv mest muligt, men samtidig uden at virke alt for påtrængende. Dertil er en måtte utrolig god, fordi det første og det sidste man ligger mærke til, når man kommer til og går fra virksomheden, er logoet og eventuelt navnet på virksomheden, hvilket sætter nogle tanker i gang helt automatisk.

Logomåtter kan fremstilles i alle størrelser og materialer

Uanset hvor stor en entre din virksomhed har, så kan du bestille en logomåtte og lægge ved indgangen. Det er slet ikke unaturligt at lægge en bestilling på en måtte af 3×2 meter, hvis det er en dobbeltdør man har som indgang. Samtidig er en måtte yderst pæn, hvis man har en stor glasfacade, så man kan kigge ind til virksomhedens entre, og se den store og flotte måtte med logoet imprægneret på. Har man lidt dæmpet lys tændt om aftenen, eksempelvis hvis der er tale om en restaurant, så står måtten og logoet utrolig godt, og man føler sig rigtig velkommen. Så at bestille en stor måtte der måler flere meter, kan sagtens lade sig gøre, og det er en rigtig god og forholdsvis billig investering for ens virksomhed.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk