Forside Iværksætterliv Ignorer ikke a-kassen som selvstændig erhvervsdrivende

Ignorer ikke a-kassen som selvstændig erhvervsdrivende

Ignorer ikke a-kassen som selvstændig erhvervsdrivende
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Der er mange danskere, der er medlem af en a-kasse, hvilket er fuldt forståeligt. Det er nemlig en rigtig god idé, at du vælger at være medlem af en god, danske a-kasse. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det i høj grad er de danske lønmodtagere, der har valgt at tage de mange a-kasser til sig. Det er dog en skam, at der ikke er nær så mange selvstændige og iværksættere, der vælger at følge trop, når det kommer til at melde sig ind i en god og billig a-kasse.

 

Det er dog vigtigt, at du som selvstændig ikke vælger at ignorere a-kasserne. Den primære grund til, at der er mange selvstændige, der ikke har meldt sig ind i en a-kasse er, at de tror, at de ikke får noget ud af det. Det er dog vigtigt at det gøres klart, at det bestemt ikke er på denne måde, da du med eget firma faktisk kan få rigtig meget ud af, at være medlem af en a-kasse – det handler blot om, at du har fokus på at vælge den helt rette a-kasse for dit vedkommende.

 

Hvorfor skal jeg være medlem af en a-kasse som selvstændig?

Der er mange danskere, der er medlem af en a-kasse, så de er sikret en indkomst i form af dagpenge, hvis det skulle hænde, at de enten bliver fyret fra deres job eller som følge af én eller flere årsager er nødsaget til at sige op. Det er dog langt fra den eneste årsag til, at du bør være medlem af en a-kasse, da det også er noget, der bærer rigtig mange andre fordele med sig – og det er også noget, der gør sig gældende, hvis du er selvstændig og ejer dit eget firma.

 

  1. Få adgang til kurser og foredrag: Som medlem af en a-kasse, så er der ofte også mulighed for at få adgang til en lang række kurser og foredrag, der kan forøge din viden og evner inden for op til flere områder. Det er – uden tvivl – din tid værd, at du vælger at deltage i disse, hvis de beskæftiger sig med interessante områder.
  2. Professionel rådgivning: Der findes flere a-kasser på det danske marked, der udelukkende henvender sig til folk med eget firma. Der er mange af disse, der vælger at tiltrække nye medlemmer ved at udbyde op til flere former for rådgivning, der har relevans for dig, der til dagligt er selvstændig og driver din egen virksomhed.
  3. Medlemstilbud: Det er forskelligt fra a-kasse til a-kasse, men det er dog nærmere reglen end undtagelsen, at får adgang til en række gode tilbud for medlemmer. Det kan f.eks. være i form af gode tilbud fra revisorer, på regnskabsprogrammer eller noget helt tredje, som på en eller anden måde kan bidrage til din forretning.
  4. Dagpenge: Det er ikke kun lønmodtagere, der har mulighed for at få udbetalt dagpenge, hvis de pludselig står uden job – det er også noget, du har mulighed for som selvstændig. Der er dog nogle vilkår og kriterier, der skal være opfyldt inden, men det er dog en mulighed.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk