Forside Vækst Invester i din virksomheds fysiske rammer – det betaler sig

Invester i din virksomheds fysiske rammer – det betaler sig

Invester i din virksomheds fysiske rammer – det betaler sig
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Der er ingen tvivl om, at indbydende virksomhedslokaler er en rigtig god investering. Dette gode indtryk kan være til potentielle eller eksisterende kunder eller samarbejdspartnere eller i relation til personalet. Der er således mange gode grunde til at vægte dine lokalers udseende, stil og design højt – uanset om du driver et lille autoværksted eller et globalt konglomerat.

 

Hvis din virksomhed godt kunne trænge til en renovering af jeres eksisterende lokaler, kan du i denne artikel læse mere om, hvordan du gør din virksomhed mere moderne og indbydende.

 

Renover virksomhedens rum

Det er langt fra alle virksomheder, der er så heldige, at de befinder sig i nye og moderne bygninger. Disse lejemål koster typisk mange penge i husleje, og derfor vælger mange virksomheder at placere hovedkvarteret i ældre ejendomme. Dette er ikke nødvendigvis noget problem, da man med en god indretning kan gøre ældre rum superflotte. Dog kan kontoret, køkkenet, badeværelset, lagerrummet eller lignende ofte trænge til at blive renoveret, således at de fysiske rammer lever op til virksomheden brand og image.

 

I forbindelse med renoveringen kan det blandt andet være en god og forholdsvis billig investering at male virksomhedens vægge, da dette giver et nyere og kan tilføre lokalerne mere lys, liv og personlighed. Når der males, er det bedst at beskytte gulvene med plast, således at gulvene ikke ødelægges af eventuelle malerklatter. Plasten lægges blot på gulvet og fastsættes med en let tape. Plast til at dække gulv kan fås her, hvis du skal afdække et gulv med klar plast. På denne måde vil virksomheden både få et nyt udtryk samt se flot og ny ud.

 

Optimer virksomhedens energiforbrug

En anden måde at gøre sin virksomhed smartere på er ved at tage et kig på energiforbruget. Der kan være mange penge at spare ved at investere anderledes i energi, og dette vil selvfølgelig komme virksomheden til gode økonomisk set. Derudover er det et plus for virksomhedens image, at virksomheden har en grøn profil. Denne grønne profil kan opnås ved at reducere virksomhedens CO2-udslip, da dette giver en indikation af, at virksomheden tænker på miljøet. Dog kan disse energibesparelser og formindskelse af CO2-udslip være svære at få øje på selv, da man typisk mener, at man har de bedste aftaler og vaner i forvejen. Derfor er det fordelagtigt at få rådgivning til dette, og her kan man med fordel anvende en tredjepart. På denne måde får man et objektivt syn på ens virksomhed, og vælger man et firma, som er specialiseret inden for dette område, vil man ligeledes få ekspertråd. Er dette noget, du ønsker at tilføre din egen virksomhed eller arbejdsplads, kan du læse mere om energirådgivning her.

 

Dette var to måder, hvorpå du kan renovere samt optimere din virksomhed på og får de fysiske rammer på plads, uden at det koster en halv bondegård.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk