Forside Iværksætterliv Iværksætter livet starter tidligt med et efterskoleophold

Iværksætter livet starter tidligt med et efterskoleophold

Iværksætter livet starter tidligt med et efterskoleophold
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Hvis man skal være iværksætter, kræver det, at man er ihærdig, og at man er kreativ. Så længe man ikke har noget imod at arbejde hårdt, vil ens chancer for at klare sig som iværksætter være rigtig gode. Hvis man skal være iværksætter som voksen, handler det ofte om at lære allerede fra barns ben, hvad det kræver. Ihærdighed og kreativitet er begge ting, som det vil være svært for en at lære sig, når man er voksen.

Et sted, hvor unge virkelig kan lære at være kreative, samtidig med at de får styrket deres faglighed og slider ihærdigt i det med lektierne, er ved at tage på efterskole i 9. klasse. Det kan for eksempel være på Rudehøj Efterskole i Jylland.

Et efterskoleophold er med til at gøre dit barn mere selvstændigt. De fleste børn trives med at være væk hjemmefra og få mulighed for at prøve sig selv af. Derudover er der mange efterskoler, der har fokus på kreative fag. Det er med til at gøre, at børnene får styrket deres kreative evner. Det er lige meget, om de holder af at spille musik, spille teater eller lignende. Når det kommer til kreativitet, er det vigtigste, at man holder sin kreative muskel i gang.

9.klasse på efterskole sætter ikke dit barn bagud i forhold til dets venner

Mange vælger at tage på efterskole i 10. klasse, fordi de gerne vil følges med deres venner fra folkeskolen helt til 9. klasse. Det kan dog være, at dit barn vil overveje at vælge 10. klasse fra, fordi det gerne vil fortsætte med at følges med sine venner også i gymnasiet. Det er ærgerligt, hvis dit barn helt vælger fra at tage på efterskole, da det netop er en god måde for barnet at få prøvet sig selv af. Det gælder både fagligt og socialt.

Det kan derfor være en løsning, at du opfordrer dit barn til at gå på efterskole i 9. klasse. Så kan barnet altid komme til at gå sammen med sine venner i gymnasiet igen.

Rejser med efterskolen giver dit barn udsyn

Vores samfund er i dag mere og mere internationalt. Det kan derfor være en god ide, at dit barn allerede fra en tidlig alder begynder at få øjnene op for, at der findes andre ting her i verden end den lille trygge folkeskole, som han eller hun er vant til.

Det at tage på efterskole i 9. klasse vil for mange unge være et stort skridt, men mange efterskoler tager også de unge med ud at rejse. Det er også med til at lære dit barn om andre kulturer og andre steder. Det kan være, at du selv har haft dit barn med ude at rejse før. Det kan også være, at du foretrækker at holde ferie herhjemme i Danmark. Lige meget hvad vil en rejse, hvor dit barn rejser sammen med nogle andre være en god øjenåbner i forhold til at se verden på en anden måde sammen med sine kammerater.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk