Forside Iværksætterliv Leasing af firmabil – Så billigt kan det gøres

Leasing af firmabil – Så billigt kan det gøres

Leasing af firmabil – Så billigt kan det gøres
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

I 2015 blev der indregistreret flere biler på de danske veje end nogensinde før. Det er ikke fordi, vi lige pludseligt har fået mange flere penge, men i højere grad fordi at bilerne er begyndt at koste meget mindre.

Leasing har en del af fortjenesten her.

Som måde at finansiere dit bilkøb på er leasing vundet ind på det danske marked over de sidste år. Når du leaser en bil lejer du den i en specifik periode – eksempelvis 1, 2 eller 3 år. Du kan også lease bilen i ned til et halvt år.

Bilens pris er inklusive alt undtagen forsikringer og benzin, da de udgifter afhænger af dig som person – det vil sige også inklusive reparation af bilen. Det er slut med at købe dyrt ind på BilDeleButik.dk.

Billigste løsning fra 1.795 kr. Om måneden

Lige nu har du mulighed for at lease en bil ned til 1.795 kroner om måneden. Det kan lade sig gøre med de små bybiler Toyota Aygo, Citroen C1 og Peugeot 107, der især er populære inde i de store danske byer.

Her er de små bybiler handy med deres størrelse og det er nemt at finde en parkeringsplads til dem. Du kan også betale omkring 2.500 kroner om måneden og få en lidt større bil i form af en Civic Type R fra japanske Honda.

Det rigtigt spændende ved leasingen af de her biler er, at du kun betaler et mindre beløb i udbetaling til at starte med – ofte blot 5-15.000 kroner. Så har du det faste beløb per måned og din benzin. Og det er faktisk det.

Det er en billig og forudsigelig måde at have en bil på i forhold til normalt, hvor syn og store reparationer hurtigt kan lægge et stort beslag på budgettet for dig.

Husk beskatning

Hvis du er din egen arbejdsgiver (selvstændig) eller overvejer at lade din arbejdsgiver betale bilen for dig skal du være særligt opmærksom på dine skatteforhold.

Hvis du får stillet fri bil til rådighed af din arbejdsgiver og du bruger denne privat bliver du nemlig beskattet af værdien af bilen Det er mange tusinde kroner per måned du skal betale i skat for til gengæld at have privilegiet af en bil at køre rundt i.

Du bør alliere dig med en revisor eller en bogholder for at sikre dig, at du ikke kommer til at sætte dig for hårdt i det, når først du skal til at betale SKAT.

Få 3 tilbud på din leasing

Mange tjenester er i de senere år sprunget op med lovning på 3 tilbud inden for forskellige emner, herunder advokater, revisorer og ejendomsmæglere.

De findes også inden for leasing.

Du kan derfor sende din forespørgsel ind til dem goleasit.dk, leasingguru.dk og leasingoffer.dk. Det er gratis at indhente tilbud på leasing, da siderne optjener provision fra leasingselskaberne såfremt du tager imod et af de tilbud, du får.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk