Forside Markedsføring Marketing-hacks fra 3 iværksættere

Marketing-hacks fra 3 iværksættere

Marketing-hacks fra 3 iværksættere
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
90
0

Hvordan bryder du igennem den store støj af andre produkter og ydelser, der holder dine potentielle kunder fra at købe dine ydelser og produkter?

Markedsføring er svært. Jo flere virksomheder, der prøver at bryde igennem, des sværere bliver det også for den enkelte virksomhed faktisk at trænge igennem.

Men det kan lade sig gøre. Nogle gange er alt det kræver lidt kreativitet og online-snilde.

3 iværksættere viser i dette indlæg, hvordan de med fingersnilde er lykkes at slippe igennem støjen og har fået kunder i butikken.

Black Friday-event på Facebook

Dennis Drejer har webshoppen Rito.dk. Herfra sælges der garn og andre hobbyartikler.

Målgruppen er herved ikke de yngste mennesker i samfundet. Alligevel har Facebook vist sig som værende en af de mest effektive markedsføringsmetoder for Rito.dk.

Det gælder især her nu op til Black Friday, hvor dette indlæg er skrevet. Black Friday falder den 27. November og udover at mange tusinde danskere her sidder klar med kreditkortet fordi det er Black Friday er det også lønningsdag, da det er sidste hverdag i måneden. Dét skal da udnyttes.

Derfor har Dennis lavet en begivenhed på Facebook. Som deltager får du gode tilbud i løbet af dagen. Det er ikke alene smart i forhold til de ”Likes”, Rito.dk i forvejen har og som de kan sprede eventet til. Hver gang en person melder sig til, ser denne persons venner også eventet. På denne måde begynder eventet blot på et par dage at sprede sig rundt til en meget stor målgruppe.

black friday

I skrivende stund er der mere end tusinde deltagere til dagen og vi er stadig mange uger før Black Friday. Vi håber, Dennis er klar med ekstra lagerpersonale til den 27. November!

Presseomtale giver omtale og god søgemaskine-karma

Dennis Drejer holder til i Skive. Lidt længere syd for, i Risskov nær Aarhus, finder vi Christian Sodermann. Han driver Evermart A/S, hvor han sælger bl.a. gamerudstyr.

Hvis du Googler efter Christians produkter findes der mange andre forhandlere. Nogle udenlandske endda med bedre priser fordi de har et andet omkostningsniveau. Hvordan skal folk så lære Christian at kende?

Christian har med stor succes brugt PR (Public Relations). Flere artikler i bl.a. Metroexpress har fyret op under lageret. Det er ikke alene noget Christian og de ansatte har mærket i forbindelse med selve omtalen, hvor flere personer end sædvanligt var inde at besøge shoppen, men også efterfølgende. Meget af medieomtalen har nemlig givet direkte henvisninger fra mediernes side til Christians Evermart. Noget, søgemaskiner som Google lægger mærke til og belønner med flere besøgende fra de organiske søgeresultater i Google.

christian evermart

Du kan selv lave PR – alternativt hyre en dygtig PR-manager til at klare meget af arbejdet for dig.

Søgninger efter lufthavnens navn giver kommission

I København arbejder Malthe Højgaard med en rejseportal. Formålet er at score kommission på at sælge flybilletter gennem andre sammenligningssider. Det betyder, at søgninger som ’flybilletter til London’ er meget værd.

Men det er også søgninger, andre portaler som Billigeflybilletter4u, Expedia, Momondo og flere går efter. Konkurrencen er stor.

Men hvad med dem der søger direkte efter ikke en by, men en lufthavn – dem, der ikke leder efter billetter blot til London, men faktisk er mere interesserede i flybilletter til Heathrow Lufthavn?

heathrow lufthavn

Ved at oprette sider om de mest populære lufthavne i såvel Europa som USA og Asien er det lykkes Malthe at skære uden om meget af den sædvanlige konkurrence på ”flybilletter til X-by” og hurtigere sætte gang i den side, der på sigt skal hjælpe flere danskere på ferie.

Idéen kom efter en grundig søgeordsanalyse, hvor søgningerne efter ikke alene by, men også lufthavn viste sig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk