Forside Markedsføring Ny bloggerplatform vil forme fremtidens influencere

Ny bloggerplatform vil forme fremtidens influencere

Ny bloggerplatform vil forme fremtidens influencere
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

De store bloggervirksomheder glemmer deres mindre kendte bloggere, og det er en skam, hvis du spørger stifteren af den nye bloggerplatform find-bloggere.dk.

Du har med sikkerhed hørt om Bloggers Delight eller Blogly. Her er tusindvis af danske bloggere tilmeldt. Blandt nogle af disse finder vi Fie Laursen, Mascha Vang og Geggo, men det er naturligvis ikke alle bloggere i hele Danmark, der bliver kontaktet af alle de store virksomheder. Det skal der nu laves om på ifølge Christian Hansen, der har stiftet sitet find bloggere, hvor ’fritidsbloggere’ kan finde betalte opgaver til deres blog.

”Der findes utroligt mange bloggere og langt fra alle bliver tilbudt opgaver hver dag ligesom Fie Laursen. På vores site kan mindre kendte bloggere tilmelde sig og finde sponsorerede produkter eller kontante honorarer for deres blogging. Det kan være med til at motivere dem og fortsætte med at blogge, mens de gror deres følgerskare.”

Derfor ser stifteren heller ikke platformen som en konkurrent til Bloggers Delight eller de andre udbydere, da formålet med find-bloggere.dk er at udvikle den voksende talentmasse i Danmark samt hele influencer-industrien.

”Nye blogs bliver skabt hver dag, og hvis vi ikke tager hånd om de unge talenter lige fra start, så går vi muligvis glip af morgendagens bloggerstjerner, der har noget på hjertet.”

Set fra et virksomhedssynspunkt er det selvfølgelig heller ikke alle, der har råd til at betale et par tusindende kroner for et enkelt indlæg på en kendt blog. Mange mindre virksomheder har derfor sværere ved at komme i gang med at bruge influencere.

Ifølge Bureaubiz har de danske bureauer øget deres fokus på influencers, men her handler det ikke nødvendigvis altid om at opnå den største reach, men at skabe indflydelse på en målgruppe, selv om denne gruppe ikke enorm. Til dette kan mange nystartede bloggere sagtens benyttes, hvis du spørger Christian.

”Nye bloggere blogger, fordi de har noget på hjertet og vil fortælle om deres hverdag – ikke hovedsageligt af økonomiske grunde. Derfor tror jeg også, at disse typer af bloggere bliver mere populære med tiden, da de ikke mætter deres læsere med reklamer konstant.”

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk