Forside Iværksætterliv Nyd varmen i Thailand året rundt som digital iværksætter

Nyd varmen i Thailand året rundt som digital iværksætter

Nyd varmen i Thailand året rundt som digital iværksætter
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Giv dig selv et spark bagi og kast dig ud i oplevelsesrigt iværksættereventyr i Thailand. Drømmer du, om at starte din egen online virksomhed, hvorfor så ikke starte den op i Thailand? Du kan sagtens have din virksomhed i Thailand og stadig fokusere på danske kunder, og i denne artikel vil vi fortælle lidt om fordelene ved at drive din online virksomhed langt væk hjemmefra.

Store økonomiske fordele

En af de største fordele ved at drive din virksomhed i Thailand er uden tvivl økonomien. Det kan være rigtigt svært at starte op som iværksætter i Danmark, men i Thailand er sagen en ganske anden. Her har de den såkaldte Boarder of Investment-ordning, der giver virksomheder, der investere og skaber arbejdspladser i landet en række økonomiske fordele. Skatten er desuden meget lavere end herhjemme – topskatten ligger på 17%, mens den almene medarbejder betaler ca. 8% eller slet ingen skat.

Lønnen er også en helt anden selv for de mange dygtige og veluddannede thaier, hvilket betyder, at du sparer massevis af penge i arbejdskraft, og dermed har du en stor fordel over de danske virksomheder, som du konkurrere med. Kristian Ole Rørbye er en af dem, der har taget chancen og givet sig i kast med et iværksætterprojekt i Thailand, og det kan du læse meget mere om i nedenstående link.

Læs historien på Finans.dk

Lad det nye land blive din inspiration

Kreativiteten blomster ofte, når du besøger et nyt land, og når du giver dig selv muligheden for at slå dig ned, er der ingen grænser for, hvad du lærer, og hvilke ideer det kan bringe. Synes man at en mere eller mindre permanent flytning er lige voldsom nok, kan man også starte i det små.

Et andet godt, men dog ikke så varmt eksempel herpå, er det danske snowboard magasin, Adventure-mag.dk, som blev startet på en snowboard sæson i de franske alper, for at forsøde tilværelsen som snowboard- og skibums. Normalt har man ikke mange penge når man er på en skisæson, og de fleste skibumser arbejder en masse timer hver uge for at kunne få det hele til at løbe rundt, men ved at starte (det 100% online) snowboard, som giver indtægter, primært fra affiliate marketing, er det muligt at bo og drive virksomhed et andet sted i verden end Danmark, og få en masse fede oplevelser, man ikke ville kunne få herhjemme.

Lad Thailand bliver en del af din start

Men ved at  Thailand er et land, der på mange måde adskiller sig markant, fra det vi er vant til med dens spændende kultur og betagende natur, og hvis ikke det giver dig ideer, du kan bruge til noget i jobbet, så ved vi ikke, hvad der gør. Det gode vejr er også værd at tage med i ligningen, mens du har rig mulighed for genoplade dine batterier på de fantastiske strande. Du kan læse mere om, hvad landet har at byde på at oplevelser lige her.

Selvfølgelig er der også udfordringer ved at starte virksomhed i et fremmed land, men på den anden side er der også mange udfordringer i at starte op i Danmark. Så hvis du går med iværksætterdrømmen, og gerne vil drive virksomhed på en måde ud over det sædvanlige er Thailand en rigtig god destination både for din virksomhed, men også for dig der elsker eventyr, sol og skøn natur.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk