Forside Markedsføring Øg firmaets popularitet og salg med logotape

Øg firmaets popularitet og salg med logotape

Øg firmaets popularitet og salg med logotape
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
1
0

Når man skal promovere sin virksomhed for den allerførste gang er det vigtigt at man når bredt ud og dermed også har en bred appel. Det kan være svært at se for sig, at man med et par billige tricks i ærmet, kan få sit firmas navn til at give genklang hos andre.

Skab et image fra begyndelsen

Har du en nystartet virksomhed og ønsker du at skabe et ungt og frisk image helt fra begyndelsen, kan man overveje nogle alternative løsninger af sin ellers almindelige marketing. Marketing og reklame er ikke bare kedelig og dyr, det kan i virkeligheden faktisk være ganske overkommeligt og sjovt. Et nyt fænomen er de populære gimmicks, som firmaer producerer, det kan være alt fra bolsjer, kuglepenne, kasketter o.a. Det nye skud på stammen er pakketape med logo, også kaldet logotape.

Logotape signalerer vækst og succes

Tape med logo er et produkt, der kan bruges bredt. Tapen fås i mange forskellige farver og med forskellig udformning og tekst. Ønsker du at efterlade din nye kunde med et smil på læben, så kan det være du burde overveje at bestille et par ruller tape med logo på.

At medsende logotape til kunder giver indtrykket af, at det er et større firma, der har råd til at købe diverse produkter ind til markedsføring af deres firma. Det signalerer, at det er et firma, der har overskud, og som vækster, hvorfor firmaet har råd til at markedsføre sig selv på en kreativ måde.

Tekst, logo, eller hjemmeside?

Ønsker du rent faktisk at skabe vækst og salg med din marketing, så er det vigtigt at man gør sig tanker om, hvad der skal stå på den logotape, som man ønsker at bestille hjem.

Først og fremmest er en overvejelse man skal gøre sig, om man har en hjemmeside og hvis ikke, så bør man få én. Et link til en hjemmeside egner sig utrolig godt til at stå på både tape, visitkort o.a., og det er en form for kode for modtageren, hvor man kan klikke sig ind for helt automatisk at få mere information.

Har du et flot logo, som siger noget om din virksomhed, så bør du også vælge en plads til dit logo på tapen. Et flot logo er en genspejling af din virksomhed, og har du et logo, bør du derfor også vælge at få det trykt på.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk