Forside Iværksætterliv Refurb – en iværksætter historie

Refurb – en iværksætter historie

Refurb – en iværksætter historie
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Sidder du som iværksætter og læse med her, så har du din helt historie omkring, hvorfor du valgte at starte som iværksætter.

Du kender op- og nedturene og ved hvor udfordrende hele opstartsprocessen kan være.

 Måske har du det ligesom os, du syntes det er spændende at høre andres historie om, hvordan de kom ud over rampen og fik succes.

Det kan du læse mere om her, hvor vi sætter fokus på refurb.dk der har specialiseret sig i, at sælge brugt it-udstyr.

Det starter med en god ide

For at starte som selvstændig skal du have en god ide, eller dvs. du kan også gribe det an på en anden måde, du kan se et problem og vælge at bygge en virksomhed op omkring, at løse det problem.

En af udfordringerne i verden i dag er, at vi producerer store mængder af elektronik affald.

På Refurb’s hjemmeside har de op en fakta-side samlet information om problemets størrelse.

Og netop dette problem arbejder de på at løse, da deres virksomhed opkøber brugt it-udstyr, sætter det i stand og sælger det videre.

Direktør Ulrik Hjul Andersen startede virksomheden ved at opkøbe brugt it-udstyr fra virksomheder. Efter købet blevet det repareret og solgt videre på online auktioner.

Udvidelse af forretningen

  1. 1.1. 2008 blev Refurb ApS startet som selskab og efter kort tid talte ejerskabet 3 personer: Salg og marketingschef Peter Hove, forretningschef Marin Bjørn Mikkelsen og direktør Ulrik Hjul Andersen.

Nu sælges udstyret i stedet fra deres hjemmeside, men opkøbene sker på samme måde, ved køb hos virksomheder.

Det brugte udstyr kommer fra virksomheder, der har brugt it-udstyr stående som de ikke længere bruger.

Det er ikke kun virksomheder fra Danmark, der har fået øjnene op for, at de kan få penge for deres gamle udstyr, det kommer også fra virksomheder ude i Europa.

På webshoppen findes der et stort sortiment af bærbare computere, stationære computere, mobiltelefoner, tablets og forskelligt tilbehør.

Ligesom der også er mange mærker at vælge imellem, så kunderne kan købe det de kender. De kan bla vælge imellem produkter fra HP, Dell, Lenovo og Apple.

Markedsføring på TV

Måske går du med overvejelserne omkring, hvordan du skal få øget kendskabet til din virksomhed.

Refurb valgte bla at bruge TV reklamer, hvilket de udtalte virkede for dem i 2014, da det gav et større kendskab til de services de udbyder, og det kunne også ses på salget.

Derudover skal det nævnes, at de har en facebook profil og en blog, hvor de bla blogger om miljø og genbrug.

Garanti og Microsoft Autorized Refurbisher

Refurb gør det simpelthen muligt for den miljøbeviste forbruger, at købe brugt it-udstyr med en garanti, som man kender det fra køb i en helt almindelig butik på gågaden.

Der er altså 14 dages returret på produkterne, 2 års reklamation og 12 måneders garanti.

I et marked hvor det går stærkt med udviklingen og hvor mange forbrugere også ønsker at tænke på miljøet, passer dette koncept godt ind.

Som en anden sikkerhed til kunderne er at Refurb er blevet det der kaldes Microsoft Authorized Refurbisher. Det gælder kun to virksomheder i Danmark, og det vil sige at virksomheden lever op til de regler og krav der måtte være fra Microsoft, når det kommer til licensering af brugt it udstyr og renovering af det.

En virksomhed i udvikling

Refurb har netop lavet et site for erhverv på deres hjemmeside, hvor priserne er angivet ekskl. moms og hvor der er sat fokus på, hvad virksomheder får ud af at købe brugt it udstyr og hvordan det gavner miljøet.

På deres hjemmesiden er det også muligt at se, at de har mange medarbejdere, noget tyder derfor på, at der her er tale om en vellykket iværksætter historie.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk