Forside Arbejdsmiljø og HR Rygningen gør kroppen træt og mindre effektiv

Rygningen gør kroppen træt og mindre effektiv

Rygningen gør kroppen træt og mindre effektiv
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Der findes mange danskere, der ryger cigaretter. Det betyder også, at der kan findes mange danske selvstændige, der ryger i dagligdagen. Det er en skam, for som selvstændig erhvervsdrivende handler det om, at udnytte sin tid og være effektiv i løbet af hele arbejdsdagen, hvilket rygningen kan være med til at nedsætte på op til flere punkter.

Ikke nok med, at du skal tage flere rygepauser i løbet af en arbejdsdag, så er selve rygningen også noget, der vil vise sig at have indflydelse på din effektivitet. Derfor vil du bestemt også kunne mærke på din arbejdsdag hvorvidt, du er ryger eller ej – og derfor skal det gøres klart, at rygningen kan have negativ effektiv på dit arbejde på markant vis.

Derfor vil du også opleve, at det ikke blot vil være en god investering i din egen sundhed, men også i dit arbejde, hvis du vælger at lægge rygningen på hylden. Derfor skal det også anbefales på absolut kraftigste vis, at det er noget, du vælger at tage op til overvejelse – og endnu vigtigere; at det er noget, du vælger at gøre alvor af.

Gør dit rygstop mere effektivt med en e-cigaret

Som det tidligere er gjort klart, så handler det som selvstændig om at være effektiv. Din tid er meget værd og derfor skal du også udnytte den bedst muligt. Derfor er du med garanti ikke interesseret i, at skulle forsøge diverse rygestopmidler som hypnose og deslige, der kommer til at tage en stor del af den tid, du kunne bruge på arbejde.

I stedet skal du fokusere på at indstille rygningen effektiv vis, hvilket du blandt andet kan gøre ved at gøre brug af en e-cigaret. Der findes mange forskellige typer af e-cigaretter på det danske marked, hvorfor du med garanti også vil kunne finde en model, der er passende for dit vedkommende – uanset hvad du stiller af krav og har af behov.

Når du damper på en e-cigaret, så får du fortsat en følelse af, at du ryger. Det er dog ikke noget, der er skadeligt og det er samtidig også noget, der ikke sætter sig i hverken vægge, tæpper el.lign., hvorfor du sagtens kan dampe, mens du sidder ved skrivebordet. Du vil derfor både spare tid og du vil være mere effektiv i hverdagen.

Slip også for den grimme smag af cigaretrøg

Ikke nok med, at du vil kunne gøre din arbejsdag mere effektiv og du samtidig også vil kunne droppe de små rygepauser, så vil du naturligvis også kunne slippe for den grimme smag af cigaretrøg, hvis du i stedet vælger at dampe på en e-cigaret. Den bruger nemlig såkaldt e-væske til at skabe den dampe, du inhalerer.

Der findes mange typer af e juice online, hvorfor du også vil kunne finde én eller flere varianter på nettet. Du kan blandt finde varianter, der smager af jordbær, vingummi eller vandmelon, men der er også mulighed for at vælge varianter med smag af lakrids, mentol eller noget helt tredje – mulighederne er nærmest uendelige.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk