Forside Arbejdsmiljø og HR Sådan får du et mere effektivt kontormiljø

Sådan får du et mere effektivt kontormiljø

Sådan får du et mere effektivt kontormiljø
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Har du længe drømt om et mere effektivt kontormiljø? I så fald er dette artikel for dig. Her kan du nemlig læse, hvordan du får lavet dig et kontormiljø som opildner til mere effektivitet og dermed et pænere tal på bundlinjen.

 

Indret kontoret med henblik på optimale arbejdsforhold

Når du indretter kontoret, så er det en god ide at tænke i ”optimale arbejdsforhold”. Det vil sige, at du skal skabe de bedste rammer for de personer som skal sidde på kontoret. Det kan du bl.a. gøre på følgende måder:

 

Ergonomisk kontorstol

Du kan med fordel udstyre kontoret med ergonomiske kontorstole. Denne type kontorstol er nemlig med garanti med til at hæve effektiviteten. Dette skyldes især, at kontorstolen er ergonomisk at sidde i, hvilket minimerer risikoen for smerter, kontorskader og lignende. Jo højere komfort, jo mere effektivitet.

 

Stort og lækkert skrivebord

På et godt kontor skal der selvfølgelig også være et stort og lækkert skrivebord. Det er skrivebordet som er kontorets base. Derfor nytter det ikke noget at vælge et bord som er alt for småt og virker ustabilt. Bordet skal være stort og lækkert, så der er plads til at holde fuld fokus på arbejdet. Vælg et skrivebord af gode materialer. Det er både på kort og lang sigt den ubestridte bedste løsning.

 

Hurtig og problemfri computer

Dagens kontorarbejde foregår på en computer. Derfor er det ekstremt vigtigt, at computeren som bruges fungerer 100% som den skal. Der findes ikke noget værre end at sidde med en computer som er uhyre langsom. Dette går både ud over humøret, men i den grad også effektiviteten, da mange minutter går til spilde, når der for eksempel ventes på, at Word-programmer åbner eller lignende.

 

Læs mere om hvordan du skaber et ergonomisk arbejdsmiljø.

 

IT-forretningsløsninger kan være nøglen til succes

Det kan også være nødvendigt for dig at inkorporere en eller anden form for IT-forretningsløsning. Tit og ofte kan det være en ganske stor problemknuser, hvis du har problemer med at få et mere effektivt/velfungerende kontor. Læs mere om økonomisystemer her.

 

Kurser er tit og ofte værdiskabende

Sidst men ikke mindst kan du også påvirke kontorets grad af effektivitet udefra. Det vil sige, at du kan få kontormedarbejderne til at deltage i forskellige kurser med henblik på at effektivisere arbejdsgangen. Det kan for eksempel også være et kursus i større arbejdsglæde, hvis det er det problem som er størst på pågældende arbejdsplads.

 

Afhold kurset hos Konventum.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk