Forside Indretning Sådan pepper du hjemmekontoret op

Sådan pepper du hjemmekontoret op

Sådan pepper du hjemmekontoret op
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
108
0

Har du dit eget hjemmekontor, og kunne du godt tænke dig at få det gjort lidt mere interessant og spændende at møde ind på, når du går på arbejde, så kan det være en god ide at begynde allerede nu.

Det behøver ikke at tage lang tid at gøre et hjemmekontor bare lidt federe, end det er nu. Og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du vil have på dit hjemmekontor.Hjemmekontor

Start med at skabe dig et overblik

Til at starte med kan det være en god ide at skabe dig et overblik. Stig op i helikopteren og få et samlet overblik over den nuværende situation, og hvad du måske godt kunne tænke dig at bevæge dig hen imod.

Det er nødvendigvis ikke noget, der kun tager to minutter. Giv dig selv tid til at danne dig et billede af, hvad du måske godt kunne tænke dig og lav en plan for, hvordan og hvorledes du skal gøre dit hjemmekontor langt federe, end det er lige nu. Ved at have en kampplan, bliver det langt nemmere at overskue hele processen.

Skab et lækkert og inspirerende miljø

Er hjemmekontoret kedeligt og gråt at arbejde på, så er det måske en ide at peppe det lidt op, så du kan få dannet dig et lækkert og inspirerende miljø, som man bliver kreativ og arbejdsom af at være i.

Du kan eksempelvis gå ud og investere i nogle lækre detaljer fra et mærke som House Doctor, der netop har udviklet mange fede ting til at opbygge et godt arbejdsmiljø på hjemmekontoret. Det er et dansk mærke, som er i en rivende udvikling. Så allerede nu kan du finde mange fede effekter til hjemmekontoret.

Lydisoler rummet hvis du vil gå i dybden

Har du børn i huset, og er du nogen gange nødt til at fordybe dig med arbejdet, mens de også er hjemme, kan det være en god ide at få lydisoleret hjemmekontoret. På den måde forstyrrer du ikke resten af familien, hvis du skal holde Skype-møde eller podcasts, og på samme måde bliver du heller ikke forstyrret af larm fra gangen, hvis ungerne karter rundt og leger.

Er støjen ikke et problem den ene og den anden vej, så er det dog ikke punkt, der nødvendigvis er interessant for dig. Men det kan være en god ide at få op, hvis der kan være larmende effekter i husstanden, som kan forstyrre arbejdsroen og muligheden for at fordybe sig.

Overvej wallstickers med motiverende citater

Er du en stor fan af motiverende citater, så kan du nemt peppe kontoret lidt op ved at få sat dem om rundt omkring i rummet som wallstickers.

Der er mange butikker, der efterhånden er begyndt at sælge wallstickers, og det er nemt at sætte dem op selv. Det er en hurtig måde at få noget interessant på væggene, så de ikke bare er nøgne og kedelige at kigge på, som om noget kan være demotiverende.

Ryd op jævnligt

Et lækkert hjemmekontor er et opryddet og organiseret hjemmekontor. Så er du god til at have lidt for mange papirer og noter liggende rundt omkring, kan det være en god ide at få ryddet op i det, så der er styr på tingene, og du nemt kan finde det, du har brug for.

Rod er ikke pænt – heller ikke på et hjemmekontor. Så brug lige et par minutter om dagen på at få ryddet pænt op. Rod kan derudover også være med til at belaste hjernen, så du ikke kan fokusere på at gå i dybden med arbejdet. Så ryd op på kontoret og gør det lækkert, samtidig med du også får mere klarhed i hjernen.

Vær innovativ og kreativ med indretningen

Sidst, men ikke mindst, er det også en god ide at være innovativ og kreativ i din indretning. Der er sikkert meget mere plads, end du lige umiddelbart går og tror. Og den plads kan du udnytte, hvis du indretter dit hjemmekontor innovativt.

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad der kan indrettes i et hjemmekontor. Så har du kreativiteten og fantasien til at forestille det, så er der ikke noget, der stopper dig i at få det lavet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk