Forside Iværksætterliv Sikr dit startup mod indbrudstyven med videoovervågning

Sikr dit startup mod indbrudstyven med videoovervågning

Sikr dit startup mod indbrudstyven med videoovervågning
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

I disse år vrimler det med nye iværksættere, der prøver lykken med deres egen virksomhed. Der er flere årsager til, at det er blevet populært at starte sit eget. For det første blev det såkaldte iværksætterselskab (IVS) en realitet i 2013, hvilket har gjort det muligt at stifte sit eget selskab med blot 1 kr. i selskabskapital – tidligere skulle man som minimum støve 50.000 kr. sammen for at stifte et ApS. Nu er kapitalkravet lempet, hvilket har gjort det mere overkommeligt at komme i gang. Ydermere viser talrige undersøgelser fra Verdensbanken, at Danmark er et formidabelt sted at drive virksomhed grundet kvalificeret arbejdskraft, et effektivt retssystem og lovgivning. Går du med drømmen om at starte dit eget, er der dog en række ting, du skal være opmærksom på – i denne artikel kigger vi på noget, som mange nystartede iværksættere glemmer eller fravælger; videoovervågning. Det kan dog være en dyr fornøjelse.

Tør du løbe risikoen?

Som iværksætter er der mange ting, du skal have styr på; moms, skat, Nem-ID, told og e-Boks – for blot at nævne et fåtal. Det kan virke som en uoverkommelig opgave, men SKAT godtager desværre ikke undskyldninger som ”det vidste jeg ikke”. Uvidenheden er som bekendt ikke en fritagelse. De nævnte pligter er som udgangspunkt lovpligtige, men der er også en række ting, du bør overveje, selvom du ikke direkte er forpligtet til at gøre det.

Startups kan være en skrøbelig størrelse, og der skal ikke meget modgang til at vælte korthuset. En enkel glemt indberetningsfrist eller ubetalt faktura kan pludselig vise sig at koste dyre lærepenge – det samme kan et indbrud. Rigtig mange iværksættere bruger deres personlige opsparing på indkøb af computere og diverse udstyr, som skal benyttes til at skabe omsætning, men forestil dig lige engang, hvis du en dag tropper op på kontoret og opdager, at en tyv har stjålet alt? Det er ikke bare drønærgerligt. Det kan faktisk også betyde, at din virksomhed må dreje nøglen om, hvis du ikke er forsikret eller har råd til at investere i nyt inventar eller udstyr. Det er en dum risiko at løbe, og derfor anbefaler vi, at du investerer i en præventiv ”forsikring” – nemlig videoovervågning.

 

Hold tyven fra fadet med overvågning af virksomhedens kontor

Vi ved godt, at midlerne er begrænset i en opstartsfase, men ikke desto mindre kan videoovervågning vise sig at være en ekstrem fornuftig investering, som du helst ikke vil være foruden. Indledningsvist har overvågningen en præventiv effekt, som bevirker, at indbrudstyve tænker to gange, før de vælger at gå på rov i din virksomheds lokaler. Dette kan i sig selv betyde, at du helt slipper for det bøvl, der ofte følger med et indbrud, herunder kontakt til forsikringsselskabet og politiet. Hvis tyvene alligevel vælger at komme på uanmeldt besøg, ja, så har du rigtig gode beviser, som du kan udlevere til politiets efterforskere. Dette øger sandsynligheden for at fange de kriminelle markant, og det bliver også lettere for en dommer at straffe tyvene, hvis sagen når til domstolene.

De fleste kan sikkert se fordelene ved at investere i videoovervågning af virksomhedens lokaler, men nogle vælger trods alt at fravælge overvågningen, da de fejlagtigt tror, at priserne på professionelt udstyr er tårnhøje. Dette er dog langt fra sandheden, da markedet for videoovervågning i dag er præget af en hård konkurrence, hvilket presser priserne i bund – til fordel for startups med begrænsede midler.

Vi anbefaler, at du under alle omstændigheder overvejer dine muligheder og sonderer markedet for tilbud, så du undgår at stå i en situation, hvor indbrudstyve har tømt lokalet for alle værdier – det er bedre at være på den sikre side.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk