Forside Iværksætterliv Små opgaver kan give store problemer som ny iværksætter

Små opgaver kan give store problemer som ny iværksætter

Små opgaver kan give store problemer som ny iværksætter
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Når man starter sin egen virksomhed, er der mange arbejdsopgaver der kan komme som en overraskelse. Det er ikke nok at finde sit produkt, udvikle det og sælge det, der er mange små problemstillinger der skal tages stilling til undervejs.

 

Det grafiske

Virksomhedens logo kan virke som en lille opgave, men det er vigtigt at det ikke kun har det rigtige design, men at det samtidigt fremstår professionelt og i rigtig opløsning. Fremstår logoet pixeleret eller grumset, kan det nemt give negative associationer til din virksomhed. Hvis du vil opstarte en detailhandel, som blogger eller andet der kræver stort brug af billeder, er det vigtigt at billederne præsenterer sig professionelt og velredigeret. Ved opstart skal der designes visitkort, flyers, brochure og meget andet, en opgave mange outsourcer. Det er ikke altid din samarbejdspartner har tiden til at udføre opgaven til din tidsfrist og nye opgaver med nyt design, kan kræve meget kommunikation frem og tilbage. Men hvorfor ikke spare penge i det lange løb og udvikle din kunnen?

Ved at udvikle dine kompetencer inden for billedredigering, har du mulighed for selv at udvikle, designe og redigere dine billeder, dit logo, visitkort mm. Føler du ikke du har tiden til at designe det hele, kan du med denne viden let kunne sende en såkaldt Mockup eller skabelon til en samarbejdspartner, som hurtigere vil kunne forstå dine behov og ønsker. Du vil have mulighed for at redigere billeder til en reklamekampagne, selv kunne designe og forme din bog/katalog/brochure/flyer og samtidig spare penge ved at udføre arbejdet selv. Har du lyst til lære at billedredigere og designe eget logo mm. så kan du se mere om kurser heri her.

 

Det økonomiske

I en nystartet virksomhed er der mange økonomiske aspekter der skal tages stilling til. Der skal skaffes kapital til at udvikle, der er indtægter og der er udgifter. Mange iværksætter løber panden mod muren, når der skal holdes styr på økonomien. Du kan selvfølgelig vælge igen at outsource denne arbejdsopgave, men endnu en gang, vil du både spare penge og tid, hvis du selv lærer grundprincipperne i almen bogføring.

At outsource hele den økonomiske del kan let blive en dyr affære, der kun bliver større som din virksomhed vokser. Hvis din virksomhed i fremtiden bliver stor nok, kan det være fordelagtigt med egen økonomiafdeling, men indtil da, kan du selv stå for det. Der findes gode bogføringsprogrammer, der tilbyder mange krydsfunktioner. Med et program kan man nemt holde styr på lager, momsbogføring, kundekartotek og meget mere. Bekendtskab til sådan et program og processerne bag bogføringen kan være lette arbejdsopgaven mærkbart og hjælpe med at holde en professionel og struktureret bogholdning. Med de rette viden og værktøjer kan du få påmindelser om betalinger til kreditorer, så du kan beholde et godt forhold til leverandører, mens du også får besked ved for sene betalinger fra dine debitorer. På den måde vil du nemmere kunne opretholde en opdateret økonomisk overblik.
Er du interesseret i at læse mere om at lære at bogføre, så se mere her.

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk