Forside Vækst Strømlin virksomheden – læs hvordan lige her

Strømlin virksomheden – læs hvordan lige her

Strømlin virksomheden – læs hvordan lige her
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Er jeres firma den type virksomhed, der ikke har fuldkommen styr på jeres papirer, men I får bare aldrig gjort noget ved det? Bare rolig, I er ikke de eneste. Nu til dags ser man rigtig mange eksempler på firmaer, der har fakturaer og andet godt til at ligge og flyde rundt over det hele, og før man hvad af det, så er der pludselig en masse bilag, der er blevet væk, og hvad gør man så, hvis man gerne vil blive ved med at fremstå som en seriøs virksomhed, der har styr på det hele overfor sine kunder?
Der findes en løsning, der er designet til at tage sig af firmaers fakturaer, rejseafregninger, udlæg mm. – og det gør sig altså gældende for alle firmaer – store som små. Hvorfor ligge inde med en masse papirer, når man kan have det hele samlet ét og samme sted elektronisk i skyen, hvor man er sikker på, at det ikke kan “flyve væk”?

Få glæde af de mange fordele allerede nu

Det smarte er, at man virkelig kan gå ind og sænke sine omkostninger, såfremt man vælger at benytte et elektronisk fakturahåndtering – og hvem er ikke interesseret i det? Det tager jo en krig at sidde og manuelt ordne sine fakturaer, så man kan vel lige så godt få en computer til det – så er man også sikker på, at det bliver gjort ordentligt uden noget fusk. Derudover kan I også få styr på alle jeres rejse udlæg og rejseafregninger. Jeres firma bliver simpelthen papirløse, hvilket jo også er det nemmeste nu til dags, hvor vi lever i den moderne verden, i nu engang gør. Alt er jo elektronisk efterhånden, så hvorfor skal jeres fakturahåndtering og alt andet ikke også være det? Det skaber altså en kæmpe sikkerhed, at I altid ved, hvor jeres vigtige papirer befinder sig. Og at det desuden udelukkende er jer – og kun jer -, der har adgang til dette. Det er jo jeres data. Derudover passer dette system til alle systemer, så I kan få det fulde udbytte af jeres ERP-system.

I får altså et system, hvor I er garanteret, at der ikke er nogen som helst form for skjulte omkostninger. Her betaler man efter forbrug, så I skal ikke være bange for, at der pludselig kommer nogle uforudsete regninger dumpende ind ad døren. Man betaler simpelthen bare for det, man bruger – så simpelt er det, og sådan bør det også være med alt andet. Derudover er I garanteret en fuldkommen sikker og stabil løsning til hver en tid, der gør, at alle jeres medarbejdere kan sove trygt og godt om natten, uden at I behøver bekymre jer om glemte fakturaer eller rejseafregninger. Yderligere får I en løsning, der er indordnet sig efter jeres firmas procedurer og processer. Det er altså en ekstrem fleksibel løsning, der altid passer til de behov, I end må have som firma. I styrer altså selv slagets gang, og det er det, der gør dette system så smart.

ibistic
 

 

 

Altid hjælp at hente

Lyder dette som noget, der kunne være attraktivt for jeres firma? Så kan du læse mere om Ibistic – lige her. Husk desuden, at skulle det ske, at I undervejs i processen bliver i tvivl om noget,eller blot har brug for nogle gode råd, så er der altid hjælp at hente, i og med at Ibistic tilbyder gratis support, såfremt I vælger at benytte deres løsninger. Men hvorfor skulle I ikke gøre det? Skynd jer ind på deres site, så I kan få glæde af de mange fordele allerede nu – I vil kunne få forskellen til at føle med det samme.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk