Forside Iværksætterliv Tag ekstra strøm med på din næste forretningsrejse

Tag ekstra strøm med på din næste forretningsrejse

Tag ekstra strøm med på din næste forretningsrejse
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
24
0

Er du vant til at rejse meget med dit arbejde, har du sikkert også prøvet at løbe tør for strøm på din mobiltelefon eller tablet, mens du var et sted, hvor der ikke var mulighed for at oplade dem-

Har du prøvet at stå på et hotelværelse i for eksempel London eller Paris og være uden strøm, så ved du hvor irriterende, det er at være i et fremmed land, meget langt væk fra dine ting derhjemme. Heldigvis kan du selv gøre noget for at undgå at ende i sådan en situation igen, og det eneste, du skal gøre, er at sørge for at medbringe noget ekstra strøm hjemmefra i tasken eller kufferten. Det kræver kun, at du investerer i en power bank, som du kan tage med dig på arbejdsrejser i både bus, tog og fly, da det er et smart, bærbart genopladeligt batteri.

Du er altså med en enkelt power bank dækket godt ind på dine ture, for den passer til alle dine mobile enheder, hvad end du rejser med din Android eller Apple smartphone eller tablet. Så put den smarte gadget i tasken, og du har altid strøm ved hånden.

Det smarte ved power banken er, at den er et eksternt batteri, der enten har en eller flere USB-indgange, så du kan bruge den til at oplade mobilen eller en anden mobil enhed, når du er på forretningsrejse og ikke vil risikere at løbe tør for strøm.

Med en power bank i tasken eller lommen, har du ikke behov for en tilsluttet computer eller en stikkontakt i nærheden, for selve power banken giver dig strøm fra det bærbare batteri, den indeholder. Så hvis du vil være sikker på at have mulighed for at tjekke dine mails og sms’er eller gå på de sociale medier, mens du er ude at rejse og har glemt din mobiloplader derhjemme, så bør du skaffe en power bank.

Hvor langt rækker en opladning?

Det er umuligt at sige præcis, hvor meget én opladning af power banken rækker til, for det afhænger af flere forskellige omstændigheder, såsom power bankens kapacitet, hvilken mobil enhed, der skal oplades, hvordan konverteringsraten er mellem din mobile enhed og power banken og hvilken temperatur, power banken har.

Oftest vil du se et cirka tal for, hvor mange opladninger, din power bank rækker til, når du skal købe den, men du skal være opmærksom på, at det kun er cirka tal, og altså ikke nogle tal, du kan være 100 % sikker på.

Skal en power bank oplades?

Godt nok er en power bank smart, men den er desværre ikke så smart, at du kan undlade at oplade den også. Så hvis du både har glemt at oplade din mobil, tablet OG power banken, har du et problem. Medmindre du så har husket at oplade din computer, for hvis du har det, kan du bruge den til at oplade power banken, og så er den klar igen. Har du ikke computeren med eller har du også glemt at oplade den, må du vente med at oplade din power bank, indtil du ankommer til dit hotelværelse med en stikkontakt, hvor du kan oplade power banken, så den er klar til næste gang.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk