Forside Iværksætterliv Til iværksætteren: Sådan øger du din produktivitet

Til iværksætteren: Sådan øger du din produktivitet

Til iværksætteren: Sådan øger du din produktivitet
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Tillykke med at du har taget skridtet og blevet iværksætter. Det er det første store step i målet om at drive en fantastisk virksomhed med et godt produkt. Men er du først kommet i gang, har du måske oplevet, at det kan være svært at øge eller vedligeholde produktiviteten.

Og den er vigtig, hvis du vil i mål med din iværksætterdrøm.

Så er du iværksætter, og vil du gerne vide, hvordan du kan øge din produktivitet? I så fald er denne artikel værd at bruge bare 5 minutter på. Og selvom du ikke er iværksætter, er du selvfølgelig også meget velkommen til at læse med, hvis du gerne vil øge din produktivitet.

Prioritér din tid

Sæt dig ned og lav en liste over, hvad du gerne skal nå det næste år. De næste tre måneder. Den næste uge. Og hvad du så skal nå i dag for at komme derhen. Sådan en liste kan du lave hver mandag morgen – med stor gavn for din produktivitet.

Der er mange to-dos hver dag som iværksætter, og det kan være nemt at miste overblik over det samlede billede – og dit slutmål. Derfor skal din tid prioriteres, så du fokuserer på de rigtige aktiviteter, kaffe-møder og gøremål.

Tænk på kosten som din bedste ven

Kosten er din bedste ven som iværksætter. I hvert fald én af dem. Der er nemlig god grund til at fokusere ekstra meget på din kost, hvis du gerne vil nå mere på kortere tid. Ved at have en sund og varieret kost kan du faktisk øge din produktivitet ganske markant.

Det går ikke kun at drikke kaffe og spise fast food, hvis du vil nå meget som iværksætter. Ved at give din krop noget rigtig brændsel at arbejde med, vil du opleve, at du har mere overskud og ikke mindst lyst til at give den en skalle. Derfor bør du altså være opmærksom på, hvad du putter i munden – også på de sene nætter.

Søvnen er alga omega

Ud over kosten skal du også fokusere på at få en god søvn. Søvn er nemlig uhyre vigtigt, når det kommer til at være produktiv. Når du er udhvilet og frisk i hovedet, kan du arbejde meget mere effektivt og målrettet. Hvis du er træt, vil du være mere tilbøjelig til at miste koncentrationen og lave overspringshandlinger som for eksempel tjekke Facebook, se tv og andet som ikke hjælper dig og dit iværksætterarbejde.

Find den perfekte iværksætterseng hos Bedre Nætter. En god madras er nemlig en af de vigtigste ingredienser til en god søvn.

Jævnlig motion gør dig mere produktiv

Motion er også en uhyre vigtig ting, hvis du gerne vil være produktiv. En krop i god form er nemlig en krop, som er i stand til at arbejde hårdt og målrettet i mange timer af gangen. Derudover er motion også med til at give dig et større overskud, så du ikke kører træt i dit arbejde.

Find flere nyheder om e-commerce og iværksætteri på http://www.zapp.dk/.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk