Forside Iværksætterliv Tip til iværksætteren i event- og restaurationsbranchen

Tip til iværksætteren i event- og restaurationsbranchen

Tip til iværksætteren i event- og restaurationsbranchen
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Går du med en drøm om at udleve en iværksætterplan, der indbefatter restaurations- eller eventbranchen? Så læs med, for her for du et par gode tips til hjælpemidler, én som dig vil finde god værdi i at kende. Som iværksætter er tjeklisten uendelig lang – der er konstant en problemstilling, der skal løses og en ildebrand, der skal slukkes. I opstartsfasen er dette naturligvis mere omfattende, end når virksomheden bliver større og mere solid. Ikke desto mindre er det nu, du skal lave de gode aftaler, så hverdagen bliver så gnidningsfri som muligt for dig og dine ansatte.

Styr på kontorartikler

Langt de fleste virksomheders styrehus og kerne findes på kontoret. Det er blandt andet herfra alt koordinering og planlægning foregår. Med andre ord så er kontoret en vigtig del af virksomhedens virke, selvom der er tale om et eventbureau, diskotek eller restaurant, hvor mange af opgaverne løses et helt andet sted. Hvis ikke der er styr på baglandet, så er det svært at få resten til at fungere.

Hos Lyreco finder du alt hvad dit kontor måtte mangle lige fra kontormøbler og elektronik til printerpatroner og lommeregnere. Følg linket til udvalget her og find det dit kontormiljø mangler, for fungere optimalt. Noget så simpelt som at printeren virker, når man skal bruge den, er vigtigt for at hverdagen forløber så problemfrit som muligt. Det gør sig især gældende til et event, på en restaurant eller bar, hvor gæsterne skal have den bedst mulige oplevelse i det tidsrum, de er der.

En iskold oplevelse

Som iværksætter i denne branche ved du sikkert allerede, at is er altafgørende. Is er ikke bare is, det kommer i forskellige størrelser, former og kvaliteter. Langt de fleste restaurationer bruger is i forbindelse med udskænkning, men is har også en anden funktion – at skabe blikfang. Is og isskulpturer hitter inden for eventbranchen og er noget, mange vælger at budgettere med, når de planlægger et arrangement. Derfor er det en fordel at have et godt kort på hånden, når det kommer til is.

www.plusice.dk finder du et stort udvalg af kvalitets-is i alle afskygninger – isterninger, tøris, knust is, isblokke og isskulpturer. Du vil med andre ord kunne give gine kunder en iskold oplevelse med Plusice, og sørge for blikfang i form af en smuk isskulptur til arrangementet. Uanset om du er eventarrangør eller arbejder bag baren, så kan du være med til at skabe de optimale rammer for dine gæster, og her tæller selv de mindste detaljer som iskolde drinks.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk