Forside Iværksætterliv Tør du knokle så meget, som det kræver?

Tør du knokle så meget, som det kræver?

Tør du knokle så meget, som det kræver?
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
202
0

Du har med garanti stødt på PriceRunner, når du fra tid til anden har shoppet på nettet. Det er heller ikke så underligt, at de fleste før eller siden støder på denne side. Det er nemlig Danmarks bedst besøgte side, der sammenligner priser, så forbrugerne altid kan finde den billigste vare, når de handler på internettet. Og det gælder stort set alle varer, lige fra vaskemaskiner og tørretumblere, til hårlak og havemøbler.

Hos PriceRunner er det forbrugerens interesser, der er i højsædet. Dette er blandt andet én af årsagerne til, at PriceRunner har fået enorm stor succes gennem de sidste 15 år.

Derfor har PriceRunners grundlægger Martin D. Andersen kunne høste mange års hårdt arbejde, da han netop lige har modtaget IVÆKST’s titel som Årets Iværksætter. I dette tager vi et kig på, hvad hemmeligheden bag succesen egentligt er.

Pricerunner giver værdi til brugeren – det kan du også!

Når man starter som iværksætter, kommer succes ikke af sig selv. Dette har Martin D. Andersen erfaret. Som iværksætter er det ikke altid, at man får succes. Et af de helt svære skridt er at gå fra idé til virkelighed. Hos Pricerunner har hemmeligheden aldrig været hemmelig. Skaber man et produkt, der giver værdi til brugeren, og er man villig til at arbejde igennem, skal det nok lykkedes. Men ligesom med så mange andre virksomheder, er D. Andersen ikke kommet sovende til det.

Som så mange andre virksomheder, har holdet bag Pricerunner også begået utallige fejl! Dette vil altid være en del af det at være iværksætter. Der vinderne adskiller sig fra taberne er, når man tør erkende og lære af sine fejl. Dette har Pricerunner gjort – og dette er et af nøgleelementerne til deres store succes.

Tør du knokle igennem?

Drømmer du om at blive iværksætter – eller er du ny som iværksætter – er indstilling og mod altså alfa og omega, hvis du skal komme godt fra start og opnå succes. At være iværksætter er ikke verdens letteste job, og det kræver stor selvstændighed og viljestyrke at opnå succes i denne branche. Men med den rette indstilling og det rette mod er succes ikke umuligt. Det er Martin D. Andersen et klassisk eksempel på.

Om PriceRunner Denmark

PriceRunner startede i 2000. Iværksættervirksomheden blev først lanceret i Danmark og Sverige, hvor hjemmesiden siden 2000 har tilbudt prissammenligninger blandt et bredt udvalg af danske og svenske butikker.

Siden PriceRunners start i 2000 er det gået stærkt. Hjemmesiden, der gennem de sidste 15 år har opnået stor succes, er sidenhen også blevet lanceret i lande som England, Frankrig, Østrig og Tyskland. PriceRunners udvalg af butikker, hvor forbrugere kan prissammenligne varer, er i dag det største i Danmark.

Det er derfor ikke uden grund, at Martin D. Andersen i dag kan bryste sig af at være grundlægger af Danmarks absolut største forbrugertjeneste, der hver måned har over 3 millioner besøgende.

En af grundene til at PriceRunner Denmark opnår over 3 millioner besøgende pr. måned handler blandt andet om, at iværksættervirksomheden i meget høj grad bestræber sig på at liste alle danske butikker. Det gælder også de butikker i Danmark, som ikke er partnere med PriceRunner Denmark. Derfor er forbrugerne garanteret at finde den laveste pris, når de besøger PriceRunner.

Iværksætter-ånden dør aldrig

Selv om PriceRunner har haft 15 års succes i Danmark, drives den stadig som iværksættervirksomhed. For Martin D. Andersen betyder det, at der ikke er tid til at slappe af på kontoret. For hans iværksættervirksomhed er det vigtigt, at han hele tiden vil mere og vil skubbe virksomheden frem, så PriceRunner fortsat kan være Danmarks bedst besøgte hjemmeside, der tilbyder prissammenligninger. Og så kommer der hele tiden nye butikker til, der skal listes hos PriceRunner. Der er nok at se til hos den succesfulde iværksætter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk