Forside Arbejdsmiljø og HR Udvid dine kompetencer med IT-kurser

Udvid dine kompetencer med IT-kurser

Udvid dine kompetencer med IT-kurser
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

IT er i rivende udvikling, og det er vigtigt, at du hele tiden holder dig opdateret, så du kan følge med. Hvis du ikke bliver ved med at lære nyt og lære mere, kan du risikere at komme langt bagud i forhold til din virksomhed. Det er derfor en rigtig god ide, at du bliver ved med at tage kurser og selv opsøge ny viden indenfor området.

 

Nogle IT-kurser, der kan være meget nyttige for dig at tage, er i programmet Sharepoint. Det er et smart program, der gør det nemt for dig at dele filer med andre, opbevare dokumenter, organisere og være flere, der får adgang til det samme indhold. Derfor bruger mange det, når de skal lave en hjemmeside.

 

Med Sharepoint bliver det nemt at holde styr på de mange sider, som en hjemmeside skal indeholde. Når du er ved at lave siden, har du en masse tekst, som du skal have skrevet og organiseret, inden du kan gå i luften med din side. Både hvis du arbejder alene, og hvis du arbejder sammen med andre, er Sharepoint et godt værktøj.

Hav styr på Office-pakken
Mange tager det for givet, at de kan bruge programmerne i Office-pakken. Men der er mange funktioner, der kan være meget nyttige for dig at kunne i din virksomhed. Det er derfor en god ide for dig, at du sætter dig grundigt ind i de forskellige programmer i pakken.

 

Det er meget forskelligt, hvor du har mulighed for at tage et kursus henne. Der er mange private udbydere af kurser. Du kan også vælge at tage et kursus på et aftenskolehold eller via nettet. Som regel giver et kursus god mening for dig, da du starter med at lære de helt basale ting. Selvom du kan bruge Office fint, kan der være mange funktioner, som du ikke kender til.

 

Det kan være svært at lære sig selv at bruge et program ordentligt. Det er derfor en god ide, at du bruger tiden og pengene på at tage et kursus, der er ordentligt struktureret. På den måde vil du få mest ud af det. Når du ser på tiden, som du skal bruge væk fra din virksomhed, kan det ofte bedst betale sig for dig at tage kurset og lære det hurtigt, frem for at bruge lang tid på selv at sætte dig ind i det.

Find kursus med fokus på dine kompetencer

Både indenfor Office og inden for Sharepoint har du mulighed for at tage kurser, hvor der er fokus på bestemte områder. Det gør, at du kan tage et IT-kursus, der er målrettet til det, som du arbejder med i din virksomhed. Det kunne være et 365 kursus

 

I forhold til Sharepoint kan du for eksempel tage et kursus, der er særligt henvendt til content managere, redaktører og projektledere. Det giver dig mulighed for at tage et kursus, hvor du udover programmet også lærer konkret, hvordan du kan bruge programmet til at gøre dit arbejde lettere. Det er en stor fordel for dig, at dit arbejde allerede bliver tænkt ind, mens du lærer programmet at kende.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk