Forside Indretning Vælg den rigtige kontorstol

Vælg den rigtige kontorstol

Vælg den rigtige kontorstol
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Hver dag bliver der søgt mange gange på billige kontorstole på nettet, og det er da også i orden at ville spare penge, når du køber en kontorstol.

Dog er det langt mere vigtigt, at du får valgt den rigtige kontorstol, især hvis du sidder på den i mange timer om dagen.

Selvfølgelig kan du også få mange billige kontorstole, som har en udmærket kvalitet og er det helt rigtige valg for dig, men det er meget individuelt.

Se her, hvad du skal gå efter.

Vælg den rigtige størrelse og model

Vi mennesker er alle sammen forskelligt bygget, og der er også stor forskel på, hvordan du bruger din kontorstol, hvor meget du sidder i den, og hvordan du sidder.

Derfor skal du starte med at tage stilling til ting som ryglæn, armlæn, nakkestøtte osv.

Dernæst skal du tage stilling til størrelsen. Er du en meget lille person, kommer du ikke til at sidde godt i en stor kontorstol, men er det omvendt, altså at du er høj, bred, lang osv., så vil du blive klemt i en lille kontorstol.

Funktioner

Langt de fleste både dyre og billige kontorstole kan højdejusteres, dette er absolut minimum af funktion, du skal kræve af din kontorstol. Det er nemlig vigtigt, at du sidder korrekt med benene i en vinkel på 90 grader, og begge fødder i jorden.

Nogle stole kan også justeres i ryggen, vippe i sædet eller har freefloat vippe og drejefunktioner. Sidder du i mange timer, kan alt dette være med til at give varierende arbejdsstillinger og aflastning til din ryg.

Korrekt indstilling

Din kontorstol kan være nok så dyr eller billig og have uanede mængder af funktioner, eller mangel på samme, men hvis den ikke er indstillet korrekt, kan det faktisk være lige meget. Disse 3 indstillinger bør du som minimum gå efter:

  • Indstil ryglænet så det støtter i lænden
  • Højden skal justeres, så begge dine fødder er placeret fladt på underlaget
  • ⅔ dele af dine lår bør understøttes af sæ

Design

En kontorstol bliver selvfølgelig også en del af indretningen på din arbejdsplads, og for nogen betyder det æstetiske mere, end det gør for andre.

Det kan give dig ekstra energi og arbejdsglæde at have et kontor, der ser lækkert og indbydende ud, og er det tilfældet, skal du ikke tøve med at vælge en kontorstol, der har et flot design og et lækkert betræk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk