Forside Iværksætterliv Vær sikker på at stifte det rette selskab

Vær sikker på at stifte det rette selskab

Vær sikker på at stifte det rette selskab
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Hvis du går rundt med en lille iværksætterdrøm, så har du sikkert allerede undersøgt de forskellige selskabsformer og måske også sporet dig lidt ind på, hvilken der vil passe dig bedst. Men hvis du stadig ikke har helt styr på det, så kommer her et lille overblik.

 

Der findes fem forskellige selskabsformer. En enkeltmandsvirksomhed er kort sagt, hvor der max er 1 ejer, intet krav om indskud, men til gengæld hæfter du personligt og ubegrænset over for andre. Et interessentskab er, hvor der er minimum to ejere, som begge hæfter personligt og solidarisk med alt, hvad de ejer og har. Et iværksætterselskab er kendetegnet ved, at der skal være imellem 1 og 49.999 kr. i selskabet, som kun kan indskydes kontant. Derudover skal selskabet bl.a. have en eller flere ejere, men selskabets formue tilhører selskabet og ikke ejerne. Et anpartsselskab skal indskyde minimum 50.000 kr. i selskabet. Som ejer hæfter man ikke personligt, men formuen tilhører dermed også selskabet og ikke ejeren, og her skal også være en eller flere ejere. Til sidst findes et aktieselskab, hvor der skal være minimum 500.000 kr. i selskabet og som ejer hæfter man ikke personligt ud over med de penge, der er indskudt. Formuen er selskabets, der skal være en eller flere ejere og selskabet skal have en bestyrelse. Hos Legal Desk kan du læse meget mere om disse selskabsformer. Du kan klikke her og læse mere om stiftelse af iværksætterselskab. Legal Desk hjælper dig desuden med en masse andre juridiske ting, uanset økonomi og geografisk placering. De bringer juraen ned i øjenhøjde, så du som privatperson føler det tilgængeligt at få juridisk hjælp.

 

Slip for at gøre det sure arbejde selv

Når du driver din egen virksomhed, så er der rigtig mange ting, der skal holdes styr på – faktisk så meget, at det kan være svært selv at holde overblikket. Derfor er det en god ide at skille dig af med ansvaret for de ting, der ikke har noget med selve driften af virksomheden at gøre. Det kan fx være bestilling af varer til kontoret, rengøring og andre praktiske ting. Bor du i Århus eller omegn, kan du med Right-Way få hjælp til netop rengøringen. Med en aftale her kan du være sikker på, at kontoret altid skinner og er rent og præsentabelt, både for medarbejdere og potentielle kunders skyld. Har du din egen virksomhed, så er der altså ikke tid til, at du selv render rundt med kost og spand, og på denne måde sparer du både tid og bekymring. Find erhvervsrengøring i Århus her og læs mere om de mange fordele.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk