Forside Vækst Drømmer du om din egen tandlægeklinik?

Drømmer du om din egen tandlægeklinik?

Drømmer du om din egen tandlægeklinik?
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Der findes rigtig mange mennesker i verden, som drømmer om at eje noget selv, noget som er helt deres eget. Dette kan være et sted, som man kan forme præcist, som man gerne vil. Starten på disse eventyrer er ofte meget lig hinanden, ligegyldigt om du vil starte en restaurant eller en tandlægeklinik. Det handler nemlig om at kende området. Mangler der en restaurant i dette område, hvis ja, hvilken type skal det så være? Eller er der 25 kilometer til den nærmeste tandlæge i denne by? Og har byen et stort opland?
Du kan finde inspiration til en tandlægeklinik her.
Du skal altså finde ud af, om der er mulighed for at starte forretning i det geografiske område, som du kigger på. Udover efterspørgslen, som er gennemgået i dette afsnit, så vil du i de næste par afsnit få gode råd til, hvordan du kan forholde dig, hvis der allerede ligger en tandlægeklinik i det område, som du har øje på.

Vil du købe dig ind i en virksomhed eller købe en virksomhed?

Hvis der allerede er en tandlæge i det område, som du kigger på, så kan du med fordel overveje, om du vil købe virksomheden, eller om du vil købe dig ind i virksomheden?
Hvis du vælger at købe virksomheden, så kan du gøre dette ved at købe det anpartsselskab, som indfatter klinikken.

Hvis du gerne vil købe dig ind i en virksomhed, så kan du gøre dette ved at købe alle aktierne ud af dette selskab og ind i dit eget selskab. På den måde så køber du nærmest en varer, og du overtager på den måde ikke rigtig et firma.
Lige meget, hvilken af disse to metoder du vælger, så er der forskellige ting, som du med fordel kan overveje herefter. To af de vigtigste elementer, som du skal tænke over, er en patientklausul og diverse overtagelsesvilkår.

Klausul på patienterne? Gode overtagelsesvilkår?

Hvis den tidligere ejer ikke vil underskrive en patientklausul, så kan du med fordel overveje, om dette er det rigtige sted at købe. Hvis den tidligere ejer ikke underskriver en patientklausul, så kan han blot åbne en forretning et andet sted og hive alle kunderne med sig. Med en patientklausul undgår du altså at stå med en flot klinik, som pludseligt er blevet meget rummelig, da der aldrig er nogle patienter. Udover dette, så skaber en patientklausul et virkeligt godt sikkerhedsnet, da du allerede har en pallet af patienter, hvilket sikrer dig, at du har aktivitet i klinikken fra dag et.

Du kan også med meget stor fordel overveje om overtagelsesvilkårene er favorable for dig. Skal du for eksempel betale hele summen på en gang? Eller over flere rater? Og hvornår skal du egentligt overtage stedet? Dette er nogle af de spørgsmål og detaljer, som ofte falder på plads til sidst i forløbet. Men hvis du ved, hvad der er ideelt for dig, så kan du med fordel kæmpe for at detaljer bliver sådan, som du ønsker.
 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk