Forside Arbejdsmiljø og HR Giv dine medarbejdere gode personalegaver

Giv dine medarbejdere gode personalegaver

Giv dine medarbejdere gode personalegaver
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Der er flere forskellige lejligheder, hvor man skal finde en god personalegave. Det vigtigste er at finde en gave, som vedkommende kan bruge. Hvis du eksempelvis skal købe personalegaver til jul, vælger mange at give alle medarbejdere det samme i gave. Det er nemlig være tidskrævende at købe alle medarbejdere en individuel gave. Når du giver alle medarbejderne det samme i gave, er det vigtigt, at du vælger noget, som alle kan bruge.

Gaver til alle

Det kan eksempelvis være et brætspil for hele familien, nogle gode flasker vin eller noget lækkert køkkenudstyr. Du kan også vælge at lade din medarbejdere selv bestemme, hvilken gave de vil have ved at give dem et gavekort. Der er også flere firmaer, som tilbyder forskellige julegavemuligheder. Så skal medarbejderne blot vælge, hvilken gave fra firmaet de vil, og så skal gaverne bare bestilles hjem.

Find gaveinspiration

Det kan være svært at finde de helt rigtige gaver til sine medarbejdere. Specielt hvis man ikke ved, hvad de ønsker sig. Heldigvis kan du finde masser af inspiration til gaveideer på nettet. Du kan finde inspiration fra forskellige artikler eller på forskellige blogs. Hvilken type gave, der er bedst at give, afhænger af i hvilken anledning gaven skal gives i. Er der tale om en julegave, er det helt fint med et gavekort. Men hvis der i stedet er tale om eksempelvis et jubilæum, kan det være en god ide at give en lidt mere personlig gave end for eksempel et gavekort. Hvis du eksempelvis ved, at medarbejderen er vinsamler, kan du give vedkommende en god flaske vin eller en vinreol.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk