Forside Erhverv & iværksætteri Indkøbsliste til den nye tømrer

Indkøbsliste til den nye tømrer

Indkøbsliste til den nye tømrer
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Kender du en der er nyuddannet tømrer eller håndværker, ja så er det garanteret at der står masser af værktøj på ønskesedlen. Der er meget man kan stå og mangle når man er nyuddannet, og kan være vant til at benytte værktøjet fra ens skole eller læreplads. Om det er skruer, skruemaskiner, en papegøjetang eller ja måske en trædrejebænk eller vådsliber. Det er dog ikke kun den nye håndværker der kan stå og mangle værktøj, det kan alle de der lige er flytte hjemmefra eller måske står overfor en ombygning. Så hvis du vil høre lidt om hvad du kan købe til de der står og mangler nyt værktøj, ja så vil denne artikel gå igennem hvad en vådsliber og en trædrejebænk kan hjælpe med.

Den nye tømre skal med al sandsynlighed bruge en vådsliber

Som ny tømrer eller måske andre håndværksfag, kan det være en super idé at have en vådsliber. En vådsliber er ideel til når du skal slibe metal som eksempelvis knive eller andet værktøj. At kunne slibe disse ting kræver en maskine, der ikke blot kører stabilt men også sørger for, at jernet, du skal slibe, ikke bliver alt for varmt. Til dette er en vådsliber rigtig god. Så tænker du måske, kan jeg ikke bare bruge mit strygestål? Og jo i teorien kan du godt, men her skal man dog være opmærksom på ikke at slibe kniven således den bliver takket og dermed mere sløv. Et strygestål kan altså til nøds bruges, men med en vådsliber kan du slibe eller polere både knive økser, stemmejern, mejsler og huljern og altid være sikker på at have et knivskarpt instrument. En vådsliber er en alsidig maskine, der i mange situationer er nyttig at have inden for rækkevidde. En sådan maskine egner sig utroligt godt både til industribrug og privat brug, altså kan du finde vådslibere der passer til både gør-det-selv-entusiasten som ønsker sig alt det gode værktøj og den professionelle håndværker som selvfølgelig skal have alt i orden.

En trædrejebænk ville også være god til tømmeren

Når du har fundet den helt rigtige vådsliber til tømreren eller gør-det-selv-entusiasten, så kan du sagtens lede videre efter en god trædrejebænk. En trædrejebænk er et godt redskab til en tømmer eller gør-det-selv manden. En trædrejebænk kan være super handy til hvis du står og skal bygge om, eller hvis du som professionel håndværker skal udføre arbejde for kunder. Det kan være smart, hvis man skal save, slibe eller andet arbejde med træ eller eksempelvis jern. Det gør det muligt at udføre et meget præcist stykke arbejde, uden flere hænder til hjælp. Så hvis enten en vådsliber eller måske en trædrejebænk lyder som noget for dig, en du holder af eller din bedre halvdel der tænker at bygge om, ja så kan du benytte dig af linket ovenfor og finde det helt rigtige værktøj til jer. Du kan derudover også få rådgivning omkring brug eller valg af vådslibere samt en masse andet værktøj.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk