Forside Arbejdsmiljø og HR 5 forskellige aktiviteter til virksomhedens næste teambuilding-dag

5 forskellige aktiviteter til virksomhedens næste teambuilding-dag

5 forskellige aktiviteter til virksomhedens næste teambuilding-dag
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Hvis du også ønsker en bedre arbejdsplads, er der masser af ting, du kan gøre for at opnå det. En teambuilding-dag er for eksempel perfekt til at bringe folk tættere sammen. Dette vil afspejle sig i en bedre arbejdsmorale. Der er rigtig mange aktiviteter, som kan skabe et bedre teamwork for kollegaerne.

Prøv et Escape Room

Escape room er en af de aktiviteter teambuilding, som virkelig tvinger folk til at arbejde sammen. Det fungerer ved, at folk bliver inddelt på hold. Hvert hold bliver låst inde i et rum. For at komme ud skal de klare diverse aktiviteter og finde en masse spor. Ofte er målet at finde nøglen, så man kan komme ud. Et spor fører derfor til endnu et spor, som fører videre til et andet spor – men det kan være svært! For at få adgang til næste spor, skal man løse en opgave. Disse opgaver varierer meget og afhænger i stor grad ad, hvilket tema rummet er inspireret af.

Escape Rooms er en sjov og udfordrende aktivitet, som øger teamworket og samarbejdet.

Lad kollegaerne dyste på hinanden

En anden fantastisk måde at få folk til at samarbejde på er ved at inddele dem i hold, som skal dyste mod hinanden. Ofte vil Dysten være karakteriseret af flere aktiviteter, som kræver samarbejder, og det vil derfor forbedre holdets sammenhold.

Dysterne kan være alt fra gåder til fysisk hårde aktiviteter, men dette er dog noget, man ofte selv har indflydelse over. Vælg for eksempel bueskydning, tovtrækning eller puslespil.

Oplev naturen

En anden god teambuilding aktivitet er en kanotur. Man vil ofte være mere end en person i en kano, så denne aktivitet kræver også, at deltagerne samarbejder. Kanoture ender ofte med at være rigtig sjove, og hvis folk skulle falde i vandet, vil det kun bringe dem tættere på hinanden. Turen kan enten være afslappende eller man kan lave en konkurrence ud af det. Herudover giver det også teamet muligheden for at nyde den flotte danske natur og komme ud i den friske luft. End eventuelt kanoturen med en shelter overnatning og bål mad.

Rollespil

Der er mange variationer af rollespil. Det kan blandt andet være at løbe rundt i en skov og lade som om, at man skal befri en skov for en ond trold. Lige meget hvad en rollespillet går ud på, vil det garanteret teste teamets grænser. Det kan være svært at leve sig ordentlig ind i en rolle sammen med folk, som man ikke kender. Men når først man har gjort det, og man ikke længere er pinlig berørt over det, vil det have gavnet teamet utrolig meget.

Vær sociale

Hvis målet er at bringe teamet tættere på hinanden, kan man også vælge at tage ud og lave noget hyggeligt sammen. Dette kan for eksempel være en vinsmagning eller en restaurant middag. Der er masser af muligheder for at lave aktiviteter, der forbedrer teamet, og når de kommer tilbage til arbejdspladsen, vil de garanteret arbejde endnu bedre sammen end før.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk