Forside Erhverv & iværksætteri Bliv en CSR-mærket virksomhed

Bliv en CSR-mærket virksomhed

Bliv en CSR-mærket virksomhed
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Mange virksomheder stræber efter at blive CSR-mærket, og det er da også mange gode grunde til. Dels er det vigtigt, at alle medvirker til et bedre og mere bæredygtigt klima, og dels er der også en vis status i at få det efterstræbte CSR-mærke.

CSR handler om mange ting. Det handler blandt andet om at have en stor grad af bæredygtighed inden for virksomheden, og det handler også om at gøre det så godt som muligt for virksomhedens ansatte.

Det er ikke gratis at blive CSR-mærket

Det er på den ene side ikke sådan ligetil at blive CSR-mærket. Det koster også nogle penge at blive det. Det kan især være vanskelig for en nystartet eller en lille virksomhed at blive det.

Det er selvfølgelig forbundet med nogle udgifter at omlægge produktionen og dele af virksomheden, og det er ikke alle virksomheder, der kan finde plads til de udgifter i sit budget. Derfor er der mange små eller nystartede virksomheder, der starter op i det små. For nogle kan det være nemmest at gøre det allerede i firmaets opstartsfase, for så er processen ligesom sat i gang.

Lån penge til udgifterne

Vil du gerne gå noget mere målrettet i gang med processen imod en mere bæredygtig og medarbejdervenlig virksomhed, så er der jo også den mulighed, at du låner pengene, der skal til for at komme i gang.

Se, hvilke råd der bliver givet til det her på CSR-mærket, hvor også den finansielle del af arbejdet henimod at blive CSR-mærket bliver beskrevet. Det kan godt betale sig på den lange bane at investere i bæredygtighed og medarbejdertrivsel.

Bedre miljø og bedre trivsel

Alle skal lægge sig i selen for at vores miljø bliver forbedret. Det gælder både privatpersoner og virksomheder. Derfor er det i alles interesse, at en virksomheder arbejder målrettet hen imod at blive så miljøvenlig og så bæredygtig som muligt.

Der ligger også en win-win situation og venter for enden af det arbejde, der gøres for, at de ansatte får et så godt arbejdsmiljø som muligt. Mange firmaer holder nogle sociale arrangementer, sørger for de ansattes gode og sunde frokost, supplerer med bæredygtig kaffe og te og passende pauser i løbet af arbejdsdagen. Desuden tilbyder mange firmaer også deres personale andre goder i form af motion, massage og så videre.

Der gøres meget for de ansattes trivsel, hvilket også er en del af det med at få CSR-mærket. Den øgede udgift er godt givet ud.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk