Forside Arbejdsmiljø og HR Boost din firmafest med en DJ

Boost din firmafest med en DJ

Boost din firmafest med en DJ
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Er du i gang med at planlægge en firmafest, og har fået styr på budget, invitationer og menu? Hvis du ønsker at give firmafesten et ekstra kvalitetsboost, så bør du overveje at booke en DJ med live musik til fest. Ved at booke en professionel DJ til jeres arrangement behøver I ikke selv at bekymre jer om musikken i løbet af firmafesten, og kan i stedet nøjes med at fokusere på festens forløb. Mange selskaber, der udlejer DJ’s, er desuden vant til at dække meget alsidige arrangementer. Så hvad enten I holder julefrokost eller bare en spontan firmafest, så står de fleste DJ’s klar til at levere kvalitetsunderholdning, som passer til dit selskab.

Musik til fest efter jeres ønsker

På trods af at de fleste DJ’s som regel er dygtige til at fortolke firmafestens stemning og de ønsker, I måtte have, er der nogle enkelte ting, I bør være opmærksomme på. Hvis I fx har et særligt tema til festen eller bestemte ønsker i forhold til musikgenrer, bør I tidligt forhøre jer, om DJ-en kan levere dette til jeres fest. Nogle DJ’s kan også hjælpe til med at stille et dansegulv op og sætte pynt op i overensstemmelse med festens tema.

Få formaliteterne gennemgået

Derudover er der også nogle formaliteter, som I tidligt bør informere DJ-en om, når I planlægger festen, heriblandt især gæsteantallet. Hvis gæsteantallet er mindre, bør DJ-en tilpasse sit set til en mere intim affære med musik og belysning. DJ-en kan også have tidlige spørgsmål i forhold til, hvordan musikken skal forløbe sig i løbet af festen. Mange firmafester er eksempelvis planlagt, så musikken begynder mere eller mindre roligt under måltiderne, og bliver mere livlig og festlig i løbet af aftenen, hvor der bliver mulighed for at gå op på dansegulvet. Hvis musikken til jeres fest gerne skal forløbe sig anderledes, kan I med fordel planlægge dette med DJ-en tidligst muligt, så der ikke opstår misforståelser i løbet af festaftenen.

Gå i dialog med gæsterne om musik til festen

Mange DJ’s vil efterspørge en liste med populære sangønsker til festen, så de på forhånd ved hvilke numre, der får jer på dansegulvet. Ofte bliver denne slags planlægning varetaget af en festkomité hos virksomheden, men når det kommer til musikønsker, kan I sagtens som alternativ lave en rundspørge ved firmaet for at sikre jer, at gæsternes musikønsker bliver repræsenteret så bredt som muligt. Hvis I har en facebookgruppe for medarbejderne, kan I fx lave en afstemning med mulighed for at notere egne sangønsker til festen, og på den måde kan I hurtigt få et indtryk af, hvilke sange der vil skabe god stemning til firmafesten. Ellers kunne et andet alternativ være at bede hver gæst om at notere et sangønske i deres tilmelding, og på den måde får I også hurtigt en længere playliste med populære sange til jeres fest. I skal dog også være opmærksomme på, at der naturligvis vil være mulighed for at komme med spontane musikønsker i løbet af festen, som de fleste DJ’s vil være åbne overfor.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk