Forside Erhverv & iværksætteri Drømmer du om det selvstændige liv?

Drømmer du om det selvstændige liv?

Drømmer du om det selvstændige liv?
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Der går mange rundt derude, med en stor iværksætter drøm. Nogle gange bliver drømme til virkelighed, mens andre gange forbliver det en drøm. Mærk efter i din egen krop, hvad du hælder mest til inden din opstart. Hvis du allerede er i gang med at udføre din drøm, så husk at gå hele vejen. Så skaber du succes fra start og får oprettet en sund og god virksomhed.

Husk indtægter og udgifter skal hænge nogenlunde sammen

Det betyder også, at det er vigtigt at have nogle opgaver i hus. Gerne inden du starter en virksomhed. Du bør have nogle sparingspartnere ifølge med en revisor, bankrådgiver og måske en advokat. Så er du mere sikker på at få en god start. Det kan være svært at starte en virksomhed, så jo bedre viden du har indenfor området, jo bedre stillet er du senere. Overvej hvilke muligheder du skal have indenfor betalingsløsninger, så du er sikker på at få dine penge af dine kunder.

Bliv selvstændig håndværker

Her bør du have mange overvejelser med i startfasen, og en grundig budgetplanlægning. Selvfølgelig er der forskellige håndværkere, men der skal på den ene eller anden måde bruges noget værktøj og en bil. Her bør du overveje:

  • Om der skal ansættes nogle
  • Om der skal være firmabil til rådighed
  • Hvor meget værktøj du har brug for – der skal gerne være nok til alle ansatte
  • Sikkerhedsudstyr
  • Markedsføring
  • Dresscode

Det er dyrt at starte en virksomhed, men hvis du ved hvad du vil og hvilke materialer du bør skaffe, er du godt kørende fra start. Dog kan det være svært at skaffe kunder, men heldigvis er nutiden så digitaliseret, at du bør se på mulighederne med de sociale medier.

Den selvstændige håndværker udfører forskellige opgaver – fx tagrenderensning

En af opgaverne kan blandt andet være rensning af tagrender. Førhen brugte man nærmest kost og skovl når tagrenderne skulle renses, hvorimod i dag kan man skaffe sig en støvsuger der er velegnet til netop denne opgave. Rensning af tagrender er nemt og enkelt hvis man anvender den, samtidig med det er mere skånsomt for dig og din krop. Du og dine ansatte vil ikke blive belastet på samme måde, som man gjorde førhen.

Når man støvsuger tagrenderne, gøres det med en kraftig støvsuger som suger både blade, skidt og snavs. Det efterlader tagrenderne i ren tilstand. Hvis du vil være med på moden og den digitale verden, bør du anskaffe dig et tagrendekamera. Denne metode er velegnet til større og højere bygninger. Et kamera kan filme ned i tagrenderne, mens du står på jorden og se om rensning af tagrender er ordentligt udført. På denne måde, kan du allerede fra start tilbyde dine kunder noget ekstra, og du kan fra start være en konkurrent til den nærmeste håndværker i dit område. Konkurrencen på markedet kan være hård, derfor handler det om at have noget nyt med fra start. Det handler om at du kan noget mere end andre.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk