Forside Outsourcing Erhvervsflytning kræver dygtige flyttefolk

Erhvervsflytning kræver dygtige flyttefolk

Erhvervsflytning kræver dygtige flyttefolk
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

 

Det er fantastisk at se sin virksomhed vokse og vokse, men med dette kommer der også nogle udfordringer. Rent logistisk betyder det ofte, at virksomheden må se sig om efter nogle nye og større lokaler.

Når de helt rigtige rammer er fundet, skal alt virksomhedens vigtige inventar, lagerbeholdning og meget mere flyttes til det nye domicil. Dette stiller utrolig store krav til det flyttefirma, som bliver valgt til opgaven.

Det er langt fra alle flyttefirmaer, som kan magte sådan en kompleks opgave på en god og tilfredsstillende måde for kunden. Faktisk kræver det mere ekspertise, end mange regner med. Dette resultere ofte i, at virksomheder som skal flytte til større lokaler ender i problemer, som koster mange penge.

Bare enkelte dages forsinkelse, hvor medarbejderne ikke kan udføre deres arbejde med tabte ordre til følge, løber op i rigtigt mange penge. Så de få kroner man måske spare på at vælge det aller billigste flyttefirma, bliver nogle rigtigt dyre penge.

I stedet er det med at se sig om efter nogle eksperter på området, som tidligere har bevist de magter store flytteopgaver for virksomheder. Brug derfor lidt tid på research, inden du vælger flyttefirma til opgaven.

 

Vælg et flyttefirma fra lokalområdet

 

Det sværeste er at finde det rigtige flyttefirma til opgaven, men med noget grundig forberedelse, undgår man dårlige oplevelser med flytningen.

Et rigtigt godt råd er at vælge et flyttefirma, som har til huse i ens eget lokalområde. På denne måde kender folkene til alle de særlige logistiske udfordringer, som er lige netop i dit område. Så bor du i Hovedstadsområdet, så vælg gerne et flyttefirma fra f.eks. København, Gentofte eller Rødovre.

Samtidig er det en god ide at indhente referencer på flyttefirmaet. Spørg venner og bekendte i forretningsverdenen, om der er nogle af dem, som kan anbefale et godt flyttefirma i lokalområdet. På denne måde får du nogle helt oprigtige og troværdige råd.

Googler du dig derimod frem til anmeldelser af flyttefirmaer, vil du ligesom alle andre brancher skulle tage anmeldelserne med et gran salt. Der er nemlig mange falske anmeldelser på nettet, da der er penge i enten af rose egne produkter eller kritiserer konkurrenter. Du får dermed meget bedre råd, ved at spørge dit netværk til råds.

 

 

Er du i tvivl om prisen er rigtig, kan du nemt indhente tilbud fra flere flyttefirmaer.  Så får du en ide om det rigtige prisleje. Husk dog kun at indhent tilbud fra seriøse og troværdige flyttefirmaer, som kan magte erhvervsflytning på en tilfredsstillende måde.

 

Planlæg flytningen sammen med flyttefirmaet

 

Et seriøst erhvervs flyttefirma er meget med i planlægningen af flytningen, via en god og tæt kontakt med det firma, som skal have flyttet deres ting.

På denne måde får flyttefirmaet alle vigtige detaljer at vide, så de kan behandle alle de specialiserede maskiner mv. på den helt rigtige måde. Hvordan skal tingene vende, hvor mange rystelser kan de enkelte ting klare og andre væsentlige detaljer.

Samtidig er det med til at sikre helt klare linjer angående hele processen. Det kan også ske, at et flyttefirma simpelthen må sige pas til opgaven, hvis den er for kompleks eller stor. Det er meget bedre for begge parter, at dette opdages i starten af processen.

Ellers risikerer firmaet pludseligt ikke at kunne få flyttet deres ting, og flyttefirmaet ender med en dårlig anbefaling. Gode flyttefirmaer er derfor aktive inden selve flytningen starter. Brug derfor den tid planlægningen kræver i starten, det sparer tid og penge i det lange løb.

Gode store flyttefirmaer har ofte også bedre forsikringer, hvis uheldet er ude og noget af virksomhedens dyre og vigtige udstyr beskadiges. Dette er endnu en grund til at vælge et specialiseret og seriøst flyttefirma, når virksomheden skal flytte i nye større lokaler.

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk