Forside Markedsføring Hvorfor dit firma burde have keyhangers med jeres logo på

Hvorfor dit firma burde have keyhangers med jeres logo på

Hvorfor dit firma burde have keyhangers med jeres logo på
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Hvis du er et nyopstartet firma, kan det være, at du stadig er ved at finde ud af, hvordan du skal reklamere for firmaet. Det er altid en god idé at gøre dit firma synligt, så flere potentielle kunder får øjnene op for dit firma. Du kan bruge keyhangers med tryk til at øge synligheden af firmaet. Keyhangers er meget praktiske, da de hjælper med at holde styr på nøglerne. Desuden er det god reklame for firmaet, da firmaets logo bliver mere synligt.

God reklame for firmaet

Det kan være en god idé at vise firmaets logo frem, så der er flere potentielle kunder, som lægger mærke til firmaet. Du kan derfor bestille keyhangers med tryk, som vil være god reklame for firmaet. Når du er på kundebesøg eller på messer, kan du have din keyhanger med, så du viser logoet frem til potentielle kunder.

Du kan selv designe nøglesnoren, så den passer til firmaet. Det er både muligt at få logo, hjemmeside og adresse på nøglesnoren. Du kan altså vælge, hvilke informationer der er vigtigst at få med. Det er også muligt at vælge mellem forskellige størrelser af keyhangers. Du kan altså vælge, om snoren skal være bred eller smal. Desuden kan du også vælge, hvilken farve snoren skal være. På den måde kommer firmaets logo til at matche godt med snoren.

Praktisk for firmaets medarbejdere

Keyhangers med tryk er ikke bare god reklame for firmaet, det er også et praktisk produkt for firmaets medarbejdere. Det kan være, at I har mange forskellige nøgler at holde styr på i dagligdagen. Måske skal I både holde styr på nøglen til arbejdet, nøglen til huset, cykelnøglen og bilnøglen. Du har måske selv oplevet, at én af nøglerne blev væk, fordi der var for mange at holde styr på.

Firmaets keyhanger kan bruges til at samle de mange forskellige nøgler på ét sted. På den måde får I et bedre overblik over nøglerne. Når nøglerne er samlet på ét sted, bliver det også sværere at miste dem. Medarbejderne vil altså med stor sandsynlighed blive glade for en keyhanger, så de får styr på de mange nøgler.

Del ud af jeres keyhangers

Du kan finde en forhandler, som kan lave keyhangers med tryk til en billig pris. Her kan du købe et stort parti hjem med firmaets logo på. Hvis dit firma ofte stiller op på messer, kan det være en god idé at have små produkter med til potentielle kunder. Mange elsker at modtage gaver, og firmaets keyhangers med logo kan derfor være god reklame for dit firma. Du kan desuden finde en forhandler, der hurtigt kan producere nye keyhangers, hvis du pludselig skal bruge flere til en messe.

De flotte keyhangers med logo er med til at gøre kunderne opmærksomme på dit firma. Når kunderne kommer hjem fra messen, kan det være, at de kontakter dit firma, fordi de kan huske firmaets navn. Det kan altså være en fordel for firmaet at dele små produkter ud, hvor logoet er synligt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk