Forside Markedsføring Optimer dine kunders oplevelse med en velkørende hjemmeside

Optimer dine kunders oplevelse med en velkørende hjemmeside

Optimer dine kunders oplevelse med en velkørende hjemmeside
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Der er ikke noget, der kan skræmme dine kunder væk som en hjemmeside, der ikke fungerer, er rodet eller bare ikke vedligeholdes. Derfor kan du her læse om, hvordan du kan koncentrere dig om at holde hjemmesiden pæn og lækker, mens andre sørger for, at det tekniske kører glat.

En serviceaftale kan virke som en stor udgift for dig, hvis du er nystartet eller bare ikke har fået fat i din kundegruppe endnu, men der er en af de investeringer, der betaler sig i sidste ende.

Et tabt salg er et for mange

Som kunde er en del af tilliden, når der handles på nettet, at hjemmesiden virker. Det giver en fornemmelse af, at det er en seriøs forretning, og at der er nogen, der passer den i den anden ende. Omvendt kan en hjemmeside, hvor opdateringer og sikkerhed halter være grunden til at klikke væk og finde et lignende produkt et andet sted.

Vil du gerne give dine kunder den bedste oplevelse er det derfor alfa og omega, at din hjemmeside kører optimalt hele tiden, og det kan en WordPress serviceaftale hjælpe dig med – og det behøver ikke at koste mere end 249kr/md.

Hvad er en serviceaftale?

Med en serviceaftale kan du slappe helt af og koncentrere dig om at køre din forretning og passe dine kunder. Men hvad får du egentlig for dine penge?

Opdatering

Selv om du har installeret de rigtigt plugins og har helt styr på temaet, så er det ikke nok. Der kommer løbende opdateringer og nye versioner, der skal installeres. Med en serviceaftale bliver det gjort for dig, og du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt der er noget, du har overset, eller om en opdatering har indflydelse på siden.

Backup

En daglig backup sørger for, at ordrer, nye varer og andre ting, der ændres løbende, ikke går tabt, hvis der skulle opstå et problem med siden. Med en serviceaftale bliver din side helt automatisk backuppet og sendt videre til skyen, så der altid er en helt ny version at bruge, hvis der skulle opstå udfordringer.

Sikkerhed

Ikke bare for dine kunder, men også for dig. Det er en af de sider af en hjemmeside, der ofte bliver overset – men også en af dem, der virkelig kan skabe problemer, hvis ikke den er i orden. Derfor kan du sove roligt om natten, når du overlader sikkerheden til nogen, der har styr på det.

Overvågning

Det er ikke altid, du lige har øje på skærmen og kan holde øje med, om tingene kører optimalt – men det kan dem, der sørger for din hjemmeside. Her bliver der skrevet ind med det samme, hvis der opstår problemer, og de bliver løst så hurtigt som muligt, så dine kunder ikke går forgæves.

Skal, skal ikke?

Hvis du er blevet interesseret ved at læse det ovenstående, så er en WordPress serviceaftale muligvis noget for dig, og du bør kigge nærmere på mulighederne. Det er gratis at kigge, og du kan spare dig mange udfordringer og bekymringer ved at investere i din hjemmesides drift.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk