Forside Iværksætterliv Regeringen ønsker at fremme vilkårene for iværksættere

Regeringen ønsker at fremme vilkårene for iværksættere

Regeringen ønsker at fremme vilkårene for iværksættere
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

For at lykkes med opstartsfasen, er det vigtigt at man fra starten får et netværk af dygtige partnere og leverandører, der kan bidrage med det de er gode til. Det kan for eksempel være finansiering, og her findes der mange partnere som det kan være fornuftigt at samarbejde med. En anden ting som er vigtig er regnskab, og her er der mange som tager forkerte beslutninger ved at lave regnskabet selv, i stedet for at få en revisor til at gøre det hurtigt og korrekt. Du kan så bruge tiden på det du er bedst til, og så gør revisoren det han er bedst til. Ikke alt kan gøres op i kroner og øre, her må man også tænke på at den tid du bruger på regnskabsføring, kunne være brugt på at besøge kunder og sælge dine tjenester.

Markedsføring

Der er definitivt mange ting at tænke på når man skal starte for sig selv. Det hjælper ikke kun at være dygtig inden en bestemt branche, du er også nødt til at vide hvordan du skal få kunderne til at vælge netop dig. Det er her markedsføringen kommer ind i billedet, og det kan absolut betale sig at få hjælp fra professionelle folk som ved hvad der skal til for at blive synlig som iværksætter. Du kan finde flere selskaber som arbejder meget med nye og mindre virksomheder og som har god erfaring med at lave digitale platforme som kan hjælpe dig godt i gang.

Bedre vilkår for de modige

Det er ikke let at være iværksætter i dagens Danmark, og det har regeringen også indset. De ønsker derfor at skabe bedre vilkår for både iværksættere og de som allerede har etableret en virksomhed. Det skal med andre ord være lettere at komme i gang for sig selv og mere attraktivt. Regeringen arbejder derfor med en plan som skal styrke de ordninger som allerede findes for iværksættere i dag, og se på mulighederne for at ændre på formueskatten så den ikke rammer virksomhedsejere så hårdt. Iværksætter virksomheden PunktumCom ApS, der driver lånetjenesten Scandilån.com er glade for de nye initiativer, siden det vil gøre hverdagen lettere for mange virksomhedsejere.

I løbet af efteråret vil regeringen præsenterer en plan som skal styrke fokusere på iværksættere og hjælpe de mennesker som ønsker at starte en virksomhed. Det skal også nedsættes et iværksætterpanel, noget de har gjort med succes i Sverige. Panelet skal sættes sammen af folk som allerede har været gennem processen som iværksætter, og de skal bidrage med sine erfaringer. I tillæg vil panelet også bestå af repræsentanter og eksperter fra erhvervslivet.

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk