Forside Indretning Sådan indretter du venteværelset i din tandlægeklinik

Sådan indretter du venteværelset i din tandlægeklinik

Sådan indretter du venteværelset i din tandlægeklinik
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Uanset hvordan man vender og drejer det, så vil de fleste danskere ikke til tandlæge. Mange gør det når de får en indkaldelse, men mange bliver også væk. Det skyldes, at 10% af alle danskere anslås til at lide af tandlægeskræk. Selv hvis man ikke har tandlægeskræk, så forbinder man turen til tandlægen med noget ubehageligt. Mange synes det er grænseoverskridende at få stukket fingre ind i munden. Der er også en udbredt mening om, at det er dyrt at gå til tandlægen. Derfor må man som tandklinik ofte tænke ud af boksen, så man kan sikre sig, at patienterne kommer igen.

Rolige farver giver rolige mennesker

Rolige omgivelser giver rolige mennesker. Det har Tandlægerne i Parken i hvert fald erfaret. Med specialisering i tandlægeskræk, forstår de vigtigheden af, at folk er trygge fra det sekund de ankommer til klinikken. De har indrettet deres venteværelse i en hjemlig og rolig stil. Det er blandt andet gjort ved at vælge hyggelige farver. Der er også udsmykket med forskellige effekter fra verden over. Det gør, at folk slapper meget mere af, inden de skal ind til behandling.

Væk fra den kliniske fornemmelse

Selvom jeres tandlægeklinik jo er en klinik, hvor alt skal holdes sterilt, så kan man sagtens kombinere det med hyggelig indretning. Alene det at investere i en god og duftende desinficerende gel til patienterne der kommer ind, kan fjerne noget af den kliniske fornemmelse.

Fokus på detaljerne

Man kan også vælge at skifte stole ud med mere bløde møbler, eksempelvis sofaer. På den måde, har folk bedre mulighed for at slappe af inden behandlingen. Hvis man vil gøre det ekstra hyggeligt, kan man også vælge at købe sofapuder til. Det ligger i de bittesmå detaljer, så folk kan føle sig trygge.

Hvorfor er det vigtigt at folk føler sig trygge inden behandling?

Hvis folk har følt sig utrygge i din klinik, så vil chancen for at de vælger dig som tandlæge igen være meget lille. Dit arbejde som tandlæge er nemlig ikke kun at ordne folks tænder. Du skal også få dem til at føle sig godt tilpas. Det er der mange måder at gøre på, blandt andet ved indretning. Det er derfor en rigtig god investering at indrette venteværelset ordentligt, da du som tandlæge derfor ikke behøver at fokusere ekstra meget på at folk føler sig trygge. Det har din indretning nemlig allerede formået at gøre!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk