Forside Erhverv & iværksætteri Sådan kom dette startup fra start

Sådan kom dette startup fra start

Sådan kom dette startup fra start
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Dette kan være svært at starte sin egen virksomhed. Alle de bekymringer og overvejelser, som du kan gå rundt med, hvilket nemt kan holde de fleste tilbage.

Dette kan partnere hos Grejboksen.dk godt nikke genkendende til. De gik også med mange overvejelser, inden de besluttede sig for at prøve kræfter med et fælles projekt.

“Det er klart, at der er mange overvejelser. Tør vi? Er det det rette tidspunkt? Og alle sådanne ting, men før eller siden må man også bare springe ud i det, når det er ens passion, det handler om”, fortæller Christian fra Grejboksen.

De to partnere fortæller, at de en dag satte sig ned og lagde alle idéer på bordet. En god gammeldags brainstorming omkring alle de ting, som de ville gøre anderledes og bedre end alle andre i samme branche.

“Vi kunne se, at der var et hul i markedet og mulighed for at skabe noget værdi for fiskeinteresserede i Danmark. Vi ville gøre tingene bedre og skrue op for alle de fordele, som kunderne elsker, samt eliminere de ulemper, som de hader hos de eksisterende,” uddyber Christian.

Og netop denne tankegang er de ikke alene med. Mange succesfulde forretninger er netop skabt baseret på denne filosofi med at eliminere det, som ingen ønsker, men som fylder i markedet og skru op for de fordele, som alle elsker.

Dette har man for eksempel set hos Uber, der eliminerede de dyre priser hos gamle taxaselskaber, eller Plusbog, der disruptede de traditionelle bogklubber.

“Hvis man vil have en plads i markedet, så skal man selvfølgelig gøre tingene anderledes. Og det er præcis, hvad vi ønsker at gøre inden for fiskeri i Danmark,” udtaler Christian.

Hvis du vil læse mere om deres koncept, så kan du se deres hjemmeside her.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk