Forside Markedsføring Sådan optimerer du din hjemmeside

Sådan optimerer du din hjemmeside

Sådan optimerer du din hjemmeside
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

At have en hjemmeside til at kører er ikke bare sådan noget, som man gør én gang. Det er en konstant proces, og det er rigtigt vigtigt, at du rent faktisk går tilbage til den igen og igen for at gøre den bedre.

Dette er især vigtigt, når det kommer til hastighedsoptimering. Det handl er om at skabe en hjemmeside, hvor de besøgende ikke skal vente for længe på at indholdet indlæses. Vi ved, fra mange studier, at langsomt indlæste hjemmesider hurtigt fravælges af forbrugerne. Nedenfor, så kan du få en række tips til, hvordan du bedst kan optimere din hjemmeside!

Billederne skal være i mindre størrelser

Lad os starte med noget, som vi alle ved – billeder fylder meget og kan nedsætte hastigheden af din hjemmeside.

Det vigtige er jo så, hvad du gør med den information. Her kan du med fordel uploade dine billeder i mindre opløsning, hvis det ikke er nødvendigt at kunne se detaljerne. Så kan den besøgende hurtigere komme til at se billederne, såvel som resten af indholdet af din hjemmeside.

”Minify” – et fantastisk redskab

”Minify” er en teknik, som man bruger, når det kommer til kode. For realiteten er bare, at det at kode en hjemmeside ender med en masse ubrugt kode og en masse plads, som bliver brugt. Jo længere dette er, jo mere skal læses af browseren – også selvom, at det ikke gør meget på siden.

Og der er en hel del værktøjer, som kan hjælpe dig med at ”minify” din kode. Dette inkluderer at slette gentagelser, fjerne nogle af de mange mellemrum samt slette noget af den kode, som alligevel ikke bliver brugt.

Vælg ikke for mange skrifttyper

Når det kommer til design, så er det let at blive revet med og vælge en hel masse forskellige skrifttyper, fordi det kan være sjovt, og fordi mulighederne er mange.

I dag er det dog ikke en vildt god idé. Ved at have mange forskellige skrifttyper, især nogle af de mere specielle, så kommer det til at tage lang tid at indlæse hjemmesiden. Derfor skal du være opmærksom på, om du har en hel overflod af skrifttyper!

Webhotellet er også vigtigt

Hvad end du vælger til at opbevare din hjemmeside, så kommer dit webhotel også til at være med til at bestemme utroligt meget af hastigheden.

For sagen er bare den, at det er webhotellet, som skal opbevare filerne – og dermed er det også dem, som skal sørge for, at filerne let kan indlæses, og at det hele kommer ind til den besøgende.

Hvis du virkeligt vil have noget, der siger spar to her, så handler det om ikke at vælge det billige webhotel, hvor du skal dele med andre hjemmesider. Det kan være billigt, og hvis det ikke er ydelsen, som er den vigtigste for dig, så kan det også virke. Til gengæld gør det også, at serveren ikke kan dedikere alle sine ressourcer til dig – og det kan altså nedsætte hastigheden for de besøgende i den anden ende.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk