Start grønt

Start grønt
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/startupsteps.dk/public_html/wp-content/themes/newstube/functions.php on line 1538
0
0

Der er lige så mange typer iværksættere, som der er mennesker. Alle går til opgaven på forskellig vis og med forskellige fokuspunkter. Når vi henvender os til alle jer iværksættere, gør vi det for at vejlede jer og give jer gode råd til at komme godt i gang.

Det gør vi også denne gang, men her har vi et helt særligt fokus, nemlig den grønne start. Vi forsøger at guide dig til, hvordan du tænker miljøet ind i dit iværksætteri, og hvordan dine nye kontorer bliver så miljøvenlige som overhovedet muligt.

Læs med her, og bliv inspireret til, hvordan du og din nye virksomhed sætter et så grønt aftryk som muligt.

Grønne tage

Opmærksomheden på miljørigtige løsninger er eksploderet i løbet af de senere år, og det er der naturligvis en grund til. Klimaet lider, og kloden lider, men heldigvis er vi nået så langt på det grønne område, at det faktisk ikke er så svært at vælge grønne løsninger i sin hverdag.

Står du og din nystartede virksomhed i en situation, hvor du lige har købt nye kontorlokaler, kan du passende rette din opmærksom mod en ny trend: grønne tage. Du tænker måske grønne kobbertage som det første, men det er slet ikke der, vi er. Her er der nemlig tale om tage, der er grønne af planter og dermed levende.

Der er rigtig mange fordele ved disse levende tage. De optager en stor del af regnvandet, så kloaksystemet ikke overbelastes. Ydemere er tagløsningen fuldstændig CO2-neutral, hvilket er blevet et buzzword i nyere tid.

Luft-til-luft-varmepumper

Det næste tip er lige så grønt. Her drejer det sig om indeklimaet i dine kontorer, og med en luft-til-luft-varmepumpe har du et grønt alternativ til dine tidligere varmeløsninger. Varmepumpen omdanner energien fra luften udenfor til varm luft, som derefter varmer dine lokaler op i de kolde vintermåneder. Når det er varmt udenfor, kan den også fungere som aircondition og generere kold luft i stedet. Dette alternativ vil i høj grad kunne ses på dine kommende varmeregninger, som vil være lavere, end du er vant til. Udover at varme eller køle luften renser den også luften indenfor og sikrer et sundt indeklima.

Du skal selvfølgelig betale for pumpen samt installationen af den, men når det er gjort, vil du spare mange penge på den lange bane.

Undgå merchandise af plastik

En anden nem måde at have klimaet i baghovedet på er ved at undgå plastik så vidt som overhovedet muligt. Drop plastikposerne, lad være med at pakke dine bolsjer ind i plastik, og undersøg markedet, før du får lavet stakkevis af miljøbelastende T-shirts.

Har du først disse grønne tanker som en del af din hverdag, kommer du rigtig langt. Tit og ofte er det tankegangen, der skal ændres, idet rigtig mange af de dårlige vaner er netop det: vaner. Får du først brudt med dem, er du et skridt tættere mod at hjælpe miljøet og gøre din nystartede virksomhed til en grøn virksomhed.

Og når du først er med, så få dine venner og kolleger med på bølgen også!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt indhold på denne side er betalt eller sponsoreret.<br/>Vi bruger cookes til at forbedre brugeroplevelsen på siden. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi gør dig opmærksom på, at indlæg på denne hjemmeside er betalte eller sponsorerede af samarbejdspartnere.

Luk